Palačinkarnica Old Choco House nalazi se u atriju tržnice i sudeći prema gužvi koja ne prestaje, doista oživjela centar Zaboka, a vikendom se traži i stol više. Ondje se dobro provode i oni koji ne vole slatko. Kako zbog sendviča i krumpirića koje također imaju u ponudi, tako i susjednog Grill & Burger Housea kojeg je proslavio ljuti izazov.

Povodom 2. godišnjice Old Choco House u subotu priprema pravu rođendansku proslavu. Cijeli dan će se peći besplatne palačinke, a plaćat će se samo dodaci. Tako ćete primjerice obične, crne ili proteinske palačinke umjesto 11, 14 ili 17 kuna dobiti besplatno. Primjerice palačinke s Nutellom i sladoledom koštat će 11 umjesto 25 kuna. Nekoliko metara dalje, u Grill & Burger Houseu predstavit će se i novi burgeri (extra cheese i chicken) ramstek na dasci i nova craft piva pa ne morate strahovati da ćete ostati gladni ili žedni.

Kako najavljuju, osim klope i cuge posjetitelje čeka puno dobre glazbe i zabave od 18 sati. Predstavit će se i ekipa iz Malog Uličnog Festival u Stubičkim Toplicama s glumcem iznaneđenja, promovirat će se novi okus Somersby bazge uz nagradni program, ekipa G ART-a će zainteresirane besplatno šminkati za večernji izlazak uz glazbu za koju će se pobrinuti DJ.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju