Luk se može rezati na mali milijun načina, na veće kockice za gulaše, skroz sitne za rižoto, nekako između za sve ostalo. Nekada nemamo vremena pa sfušamo, nekada je problem tup nož, loše osvjetljenje, podloga ili sama namirnica...

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

No, umjesto da i dalje razmišljamo što sve može poći po zlu, pogledajmo savjete onih koji ih s pravom smiju dijeliti. Dame i gospodo, Jamie i Gordon. Vežite se, sječemo!