Naime, ovaj se mjesec na službenoj Emiratesovoj prodavaonici (Emirates Official Store) www.emirates.store, mogu kupiti neki od najekskluzivnijih proizvoda koje ova aviokompanija nudi isključivo na putovanjima u prvoj klasi, poput slušalica Bowers & Wilkins PX, hidra-aktivnih pidžama te toplih deka.

Slušalice Bowers & Wilkins PX

Ove slušalice izrađene su da odgovaraju svakom okružju, a s baterijom koja traje i do 22 sata te 3 opcijama podešavanja za utišavanje buke, ove su slušalice idealne za sve prigode, bilo da se nalazite u uredu, šećete bučnim gradskim ulicama ili ste na letu prema željenom odredištu. Dostupne su u dvije boje te dolaze u ekskluzivnoj Emiratesovoj putničkoj torbici.

Hidra-aktivna odjeća za spavanje (First Class Pajamas)

U prvom setu odjeće za hidratiziranje na svijetu opustit ćete se i uživati kao da se nalazite na letu. Ovaj je set dizajniran tako da spriječi dehidraciju kože pa ćete se buditi odmorni svako jutro. Tkanina je izrađena od prirodnih sastojaka - shea maslaca i arganovog ulja koji se oslobađaju sa svakim pokretom, održavajući kožu hidratiziranom i zaštićenom. Patentirana tehnologija Microcapsule omogućava pranje pidžame i ponovnu upotrebu bez gubitka sastojaka.
Ove pidžame dolaze u četiri veličine te su dostupni ženski i muški modeli.

PR PR

Deke i pokrivači iz prve klase

Zima i blagdanski dani se bliže pa nema boljeg vremena za nabaviti topli pokrivač koji će savršeno poslužiti u večerima provedenim kod kuće s obitelji i prijateljima. Mekani pahuljasti pokrivač bež boje ima otvore za ruke te džepove kako bi ruke i noge ostale zagrijane. Ova se deka također može pretvoriti u putni jastuk koji pruža udobnost i pravilnu podršku vratu.

*Svi proizvodi iz službenog dućana Emirates Official Store isporučuju se po svijetu uz troškove slanja u iznosu od 30 USD.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju