Ovogodišnji Street Food Festival predstaviti će nezaboravna gastronomska rješenja i vrhunske delicije - čak 12 vrsta jela iz Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Meksika, Italije i Hrvatske. Uz vrhunska jela svi posjetitelji imat će priliku uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova, koji će se tijekom festivala prodavati po pristupačnim cijenama, dok će najsretniji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade organizatora festivala.

Uz neograničene degustacije hrane svi posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljnom marketu na kojem će izlagati partneri Festivala (Košara&Kašeta, Interspar, Mesna Industrija braća Pivac i Karlovačko) kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće, ali i niz drugih proizvoda koji će se nuditi svima onima koji se odluče proljetni zagrebački vikend 26. i 27. travnja provesti na popularnom Strossu.

Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama te će ih na ulazu dočekati i malo iznaneđenje koji su organizatori pripremili u suradnji sa svojim partnerom - Karlovačkom pivovarom. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan, Festival je otvoren za posjetitelje 26. i 27. travnja od 11 do 18 sati, a ući se može s obje strane Strossmayerovog šetališta (Mesnička i Kula Lotrščak).

Festival možete pratiti i na službenoj Facebook stranici!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju