Ove blagdanske sezone sprema se nešto što će oduševiti sve gurmane i ljubitelje dobre, domaće hrane, zabave i božićne čarolije. Ako volite tradicionalnu domaću hranu, mirisne kolače, kuhano vino i stari zagrebački štih, od prve adventske nedjelje, 30. studenog, sve do Badnjaka, 24. prosinca, prolaz Varšavska mjesto je koje ne smijete zaobići. Naime, u tom periodu održavat će se Božićni Street Food Festival.

U ovo najljepše doba godine, prostor Varšavske, oko restorana Wok by Matija, dobit će sasvim novi, božićni izgled, a gosti će moći isprobati razne blagdanske delicije po pristupačnim cijenama, sami peći slasne kobasice i sljezove kolačiće, birati između 10 vrsta kuhanog vina...

Romantičnu atmosferu starog božićnog sajma dočarat će i posebna scenografija: otvorena vatrica, slamarice za sjedenje, božićna drvca i cjepanice, topla božićna svjetla..., a mirisi i okusi koji nastavljaju priču govore o tradiciji starog Zagreba; veliki pereci, medenjaci, pečene kobasice, uštipci i krafne...


Osim toga, garantiramo da nitko neće ostati gladan jer vas na festivalu očekuju tradicionalna jela bez kojih je blagdanska sezona nezamisliva: sarma, bakalar, buncek i zelje, domaće kobasice, svježa peciva, kolačići i još mnogo mnogo delikatesa za svačiji ukus.

Ako ne možete odoljeti mirisu cimeta i meda, pečenica i raznih drugih mamaca za vaš njuh, pridružite se Božićnom Street Food Festivalu od 30.11. do 24.12.2014. u prolazu Varšavska.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju