Po najbolja istarska vina ovog ljeta ne trebate ići u Istru (iako...ako vas put nanese, svratite do nekog od naših vinara - ona dolaze k vama već početkom srpnja! Susret će se održati 03. srpnja 2014. od 18h do 22 sati, ispred kultnog zagrebačkog lokala POTEPUH, smještenog na gornjoj terasi tržnice Dolac. Sudionici programa I. susreta su ponajbolji vinari Istre, većinom oni koji su na VINISTRI 2014. osvojili odličja, a koje ćemo sada predstaviti i zagrebačkoj publici, novinarima, restoraterima i vlasnicima vinoteka i wine-barova, svima onima koji nisu uspjeli doći na Vinistru.

Kako Istra dolazi k nama, u Zagreb, vi lijepo kušajte, razmislite i upotpunite svoju ponudu …. za nešto novo! Uz vina Medea, Degrassi, Fiore, Steras, Siljan, Franković, Palčić, Agrolaguna, Capo i druga, moći ćete kušati i Martesi rakiju od muškata i od malvazije, Siljan liker od terana, te izvrsna Salvela ulja. Veselimo se i Vinistrinom zlatnom Refošku Kocinski 2009, koji dolazi iz susjedne Slovenije.

Od posjetitelja očekujemo brojnu zagrebačku vinsku publiku, vinoljupce i vinske znalce, ali i turiste čija je nezaobilazna putanja prema Katedrali upravo ovaj jedinstveni trg sa statuom Petrice Kerempuha. Susret vinara i vinoljubaca predviđeno traje do 22 h, nakon čega se vrata ne zatvaraju. Naprotiv, Potepuh i Trg će se otvoriti svima, kao što je i Istra otvorena svima, da uz pristupačne cijene kušaju ista vina uz ugodne zvuke klavirske glazbe, sve do 02 h. Play it again Sam!

Vašem dolasku vesele se organizatori: Udruga Institut Inspiracije, Caffe bar Potepuh i PR - Abeceda Komunikacije. Sve detalje pratite na Facebook stranici eventa!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju