Dok je na prošlom događanju u fokusu bila Istra i njeni vinari, s krilaticom “Istra u srcu Zagreba”, rujansko događanje u centar pažnje stavlja međimurske vinare i nosi naziv “Jesenske boje Međimurja”. Okupljenima će se tako predstaviti najkvalitetniji međimurski vinari, čije će se kapljice moći kušati do kasno u noć. Događanje će biti popraćeno malim gastronomskim zalogajima i jazz glazbom.

Projekt “Vinoljupci” pokrenut je kako bi unaprijedio vinsku ponudu, kulturu i vizuru Zagreba, a namijenjen je vinarima koji svoja kvalitetna vina žele predstaviti publici, te Zagrepčanima i brojnim turistima koji večer žele provesti u ugodnom društvu, ispijajući birana vina ponajboljih hrvatskih vinara.

Uz susrete vinara i vinoljubaca koji će se održavati tri do četiri puta godišnje, organizatori planiraju i Zagreb Wine Rally čiji će fokus biti upoznavanje s vinskom ponudom Zagreba kroz obilazak vinskih punktova i sudjelovanje u vinskom kvizu, Zagrebačke vinske večeri koje su koncipirane kao edukacijsko – prezentacijska vinska druženja, kao i različita tematska događanja tijekom godine.

Ugodna atmosfera, čaša finog vina, par finih zalogaja i birana glazba - savršen je scenarij ljetne večeri u režiji Vinoljubaca. Pozivamo vas da bojate Zagreb zajedno s nama u jesenske boje Međimurja već 4. rujna!

Za sve informacije posjetite FB stranicu Vinoljupci!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju