Tko se nije skrio, magarac je bio. Tako će se ukratko osjećati oni koji se nisu na vrijeme pobrinuli gdje će dočekati novu godinu. Jeste li među njima? Ako jeste, ništa ne brinite, mi smo pronašli nekoliko primamljivih ponuda za odabir u zadnji čas. Što kažete na malo toplica?

Terme Radenci

Radenci, mjesto koje se nalazi na sjeveroistoku Slovenije, na samoj granici s Austrijom, poznato je po jednoj od najbogatijih mineralnih voda u Europi. Popularna Radenska stabilizira krvi tlak, pospješuje probavu i općenito jača tijelo, a kao kupka pomaže kod različitih bolesti srca i krvnih žila. I oko te vode razvio se cijeli kupališni sistem.

Hotel Radin centralni je dio lječilišta, a hodnikom je povezan s termalnim bazenskim dijelovima te zdravstvenim i wellness centrom. Gostima je na raspolaganju ukupno 1460 kvadratnih metara vodenih površina s 10 različitih i međusobno povezanih bazena. Bazeni su punjeni običnom, ali i termalnom vodom, a sadržavaju mnogobrojne aktivnosti za djecu.

Uz bazenski kompleks, Radenci raspolažu i Ayurveda centrom gdje u ugodnom ambijentu možete iskušati opuštajuće i revitalizirajuće ayurvedske masaže. Za doček nove godine, svojim gostima pripremili su nezaboravnu zabavu na bazenu, s neograničenim kupanjem u termalnom kompleksu. Ima li boljeg nego dočekati novu godinu u kupaćem kostimu?

Terme Topusko

Uvijek kada posjetite Top-Terme Topusko, pomislit ćete kako ste savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su stari Rimljani obožavali ovo ljekovito kupalište. No, nećemo sad o blagodatima njihove termalne vode, ambijenta i savršenog sklada s prirodom.

Ovaj put ćemo o nezaboravnom partyu koji pripremaju u najluđoj noći u godini. Po vrlo prihvatljivoj cijeni zabavite se na najboljem caribbean disco pool partyu, kojim ćete ući u novu 2017. godinu. Neograničena hrana i piće čekaju vas na zatvorenim bazenima već od 20 sati, a DJ će, uz pomoć svjetlosni efekata, stvoriti nezaboravnu zabavu. Uz sve to, očekuju vas i hostese koje će vas mamiti na sudjelovanje u nagradnim igrama, a sudionicima su osigurane bogate nagrade. Nemate prijevoz? Ne brinite, jer mislilo se na sve.

Terme Ptuj

Ptuj je nadaleko poznat po termalnim izvorima, bogatom kulturnom i povijesnom nasljeđu, ali i zabavnom noćnom životu. Bogatu ponudu zabave ove su godine odlučili povećati nezaboravnom zabavom u novogodišnjoj noći.

Hotelski klub Gemina mjesto je zločina, a sve što vam treba kako biste sudjelovali u njemu, malo su svečane odjeće i dobre plesne cipelice. Tijekom noći moći ćete uživati u aperitivu, samoposlužnoj buffet večeri, ponoćnom pjenušcu i jutarnjem osvježenju. Prije, ali i nakon zabave, možete se opustiti kupajući u bazenima u Termalnom parku ili u jednoj od mnogobrojnih sauna. Smještaj je osiguran u mobilnim kućicama ili bungalovima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju