Zdravo, hranjivo i raznoliko voće i povrće osnova su svake dobre tržnice, a za najbolji izbor u City placu pobrinuli su proizvođači iz cijele Hrvatske. Uz to, na raspolaganju kupcima su i ukusni sokovi napravljeni od sezonskog voća i povrća, namazi, pekmezi, med i proizvodi od meda te svježa i suha, ručno rađena tjestenina.

Razne vrste mesa i mesnih prerađevina te ukusno mlijeko i najbolji mliječni proizvodi naći će se na svakom obiteljskom stolu. Premium paški sirevi također se mogu naći na City placu te ih se, za savršen doživljaj, preporuča kombinirati s poznatim slavonskim kulenom i čašom dobroga vina.Ovo je samo dio ponude nove tržnice čiji je koncept jedinstven za Hrvatsku i ovaj dio Europe, a nastao je u suradnji vodećeg domaćeg shopping centra. City plac je osmišljen po uzoru na trgovine i tržnice zdrave hrane u Francuskoj, Italiji i Velikoj Britaniji, a posebna pažnja posvećena je uređenju interijera s naglaskom na svijetao, prozračan prostor i prirodne materijale.

Između ostalih, na City placu svoje proizvode nude EKO Sever, OPG Filipović, Sirana Gligora, mini-mljekara Veronika, Križevačka mljekara, Bakino domaće, OPG Kovačić, OPG Dora Dujmović, Faltis jabuka, Vallis Aurea delikatese, vinarija Bartolović, mesnice Kudelić, LuPo Voćni sokovi, Apipharma i drugi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju