Zamislite da vam netko plaća da posjećujete najljepše nacionalne parkove i uživate u njihovim ljepotama? Upravo je to glavna premisa natječaja američkog brenda piva Michelob Ultra Pure Gold, koji je u potrazi za šefom istraživanja nacionalnih parkova.

Slika nije dostupna Aktualno "Rad od kuće" na rajskom otočju za 148.000 tjedno

Točnije, oni tragaju za osobom koja će putovati šest mjeseci po američkim nacionalnim parkovima poput Yosemita u Kaliforniji i Seguara u Arizoni, fotografirati i pisati o svojim dojmovima za mjesečnu plaću od 53 tisuće kuna plus troškovi benzina.

Posao podrazumijeva putovanje kombijem koji je opremljen svim potrebnim sitnicama, uključujući i kupaonicu te toalet. Ako želite, sa sobom možete povesti i asistenta.

Čile Putovanja 5 mjesta na svijetu koja će vam platiti da se kod njih preselite

Michelob Ultra Pure Gold traga za osobom koja mora imati valjanu vozačku dozvolu, biti starija od 21 godine te se mora razumjeti u fotografiranje i snimanje videosadržaja. Dakako, mora biti zaljubljena u prirodu te se dobro snalaziti u njoj.

Prijave se prihvaćaju do 30. rujna 2020. Nažalost, namijenjena je samo američkim državljanima. Eh, da se sjeti netko kod nas otvoriti takav natječaj...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju