Ryanair je danas objavio da će između 15. prosinca i 8. siječnja na svojih 660 ruta dodati ukupno 1.6 milijuna sjedala kako bi svi koji putuju u tome periodu mogli posjetiti svoje obitelji i prijatelje ili pobjeći na zasluženi zimski odmor.

Mjesta na dodatnim Ryanairovim božićnim letovima već se mogu bukirati, a cijene su očekivano povoljne – let možete naći i za manje od 30 eura pa će ovaj Božić europski kontinent biti malo manji i – puno povezaniji.

"Ryanair okuplja obitelji, prijatelje i sve koji se vole već više od 38 Božića, a kao zrakoplovni prijevoznik broj 1 u Europi, poznat po niskim cijenama i pouzdanosti, zaista je najbolji izbor s kojim ćete osigurati da vaši božićni pokloni stignu na vrijeme i unutar budžeta, bilo da putujete kući za Božić, odlazite na uzbudljiv skijaški odmor ili hvatate zimsko sunce" objasnili su iz te aviokompanije.

Pogledajte što se sve nudi u Ryanairovoj aplikaciji ili na stranici i već danas rezervirajte mjesto na nekom od božićnih letova – ili ga poklonite kao poklon za Božić.

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje rani božićni dar za naše klijente – veći broj letova i ukupno 1,6 milijuna sjedala više kao odgovor na veliku božićnu potražnju“, istaknula je direktorica Ryanaira Alicja Wójcik-Gołębiowska za CEE & Baltics.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju