Tema: #ryanair

Putovanje avionom od Grčke do Londona potrajalo – 24 sata!

10.1.2019
Avion

Dok je putnike ova odluka razbjesnila i počeli su tražiti objašnjenja, Ryanair im je ponudio autobus kojim bi prešli preostalih 700 kilometara (otprilike) i na odredište stigli za deset sati.

Trik za besplatnu prtljagu: Na genijalan način "prevario" Ryanair

9.11.2018
Aerodrom

„S obzirom da putujem često, prilično sam upoznat što trebam nositi sa sobom na put“ – objašnjava Lee. Kako bi izbjegao plaćanje prtljage svoj stari kaput odnio je kod krojača i od njega napravio torbu s mnoštvom džepova. „Ponio sam toaletni pribor, traperice, majice, košulju, čarape i bokserice, a imao sam još mjesta i za ručnik“ – rekao je za Lonely Planet.

Iznenađujuć prijedlog vladara niskotarifnih aviokompanija za borbu protiv neugodnih putnika

17.8.2017
Avion

Statistika pokazuje da se na letovima u razdoblju od 2012. do 2016. broj incidenata povećao za 600 posto, a velika većina bila je vezana za probleme s pijanim ili pripitim putnicima.

Sve za jeftinije karte: Hoće li putnici uskoro stajati u avionu?

4.7.2017
img placeholder

Niskobudžetna aviokompanija VivaColombia spremna je na nove radikalne poteze u svijetu avioprijevoza. Naime, iz kompanije su obavijestili javnost kako planiraju ukloniti sva sjedišta iz aviona i omogućiti putnicima da putuju stojeći!

Dobra vijest za putnike! Ryanairom do Sjeverne i Južne Amerike

26.5.2017
img placeholder

Avioni će letjeti iz Madrida i to u 20 različitih destinacija uključujući Argentinu, Brazil, Meksiko, Kubu i SAD.

Šef Ryanaira: "Karte za naše letove bit će besplatne"

23.11.2016
img placeholder

Revolucionarni plan ove tvrtke temelji se na tome da bi dijelili zaradu s zračnim lukama na koje prevoze putnike i tako nadoknadili "gubitak" od besplatnih karata...

Ryanair i Germanwings u novoj sezoni s novim letovima i iznenađenjima!

25.2.2014
img placeholder

Svaki pravi avanturist mora jednom u životu sjesti u niskubudžetni avion i posjetiti neku europsku destinaciju, samo s ruksakom, japankama, 50 eura i širokim osmijehom. Dobro, može i bez 50 eura! Osim što vas ispred uredništva lijepo molimo da nam donesete litru votke za 3 eura s pulskog aerodroma, pozivamo vas u novu sezonu jeftinih letova!

Posjetite Bruxelles, grad politike, umjetnika i čokolade - za svega 323 kune!

2.12.2013
img placeholder

Iako je proteklih godina jedna od ekonomsko i politički najvažnijih metropola u Europi, Bruxelles je grad kojeg turisti nerijetko zanemaruju pri svojim putovanjima. No ta se situacija polako ali sigurno mijenja, jer niskobudžetne avio kompanije znaju važnost i ljepote Bruxellesa, i upravo zbog toga vas mogu odvesti već za 323 kune po osobi.