"Znaš li za neko lijepo mjesto u Istri da odmorim mozak? A gdje su najbolje plaže - da nema puno ljudi? Išli bismo sad za vikend pa mi treba preporuka. A gdje se dobro jede, nešto domaće? Svratili bismo i do neke vinarije, možda malo planinarili, vozili bajk.…"

Bilo da trebate jedan ili pak pun kufer savjeta kamo ići, što posjetiti ili jesti, kliknite na punkuferovu preporuku - interaktivni vodič po Lijepoj Našoj koji će vam poslužit će vam kao inspiracija i motivacija da krenete u istraživanje. Nakon što smo ga pofriškali, nadopunili novim sadržajima i učinili još intuitivnijim, vrlo smo sretni što je možemo predstaviti u novom ruhu. Kako biste vidjeli kako to sve skupa izgleda, kliknite ovdje. 

Punkufer preporuka otkriva koji su to restorani, često mimo utabanih turističkih puteva, genijalna mjesta o kojima pričaju lokalci, atrakcije na kojima ćete snimiti fotke za pamćenje, mjesta na kojima možete prespavati ili udahnuti mir u zelenilu.

U nekoliko klikova lako je pronaći izletišta i smještaj, poput apartmana s pogledom na more ili kućica okruženih zelenilom – ovisno o tome što tražite. Jedna je od prednosti karte preglednost pa lako možete pustiti da vam točke interesa posluže kao putokaz za neka od mjesta u blizini kamo god se uputili.

Također, kako ne bismo i ne biste puno lutali, pišite nam svoje preporuke, šaljite prijedloge za novootkrivena mjesta diljem Hrvatske, a i ona već dobro poznata - jer su nekome možda još skrivena. Svojim preporukama zašarajte nam zid na Facebooku ili šaljite prijedloge mailom na info@punkufer.hr.

Krenimo!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju