U srijedu, 25. studenog, od 15.30 do 18.30 u samome centru Zagreba (križanje Bakačeve i Cesarčeve, pored Trga bana Jelačića) svi posjetitelji zagrebačkog predstavljanja splitske blagdanske ponude, moći će saznati što donosi ovogodišnji program Adventa u Splitu. Turistička zajednica grada Splita ovom će prilikom bogatim zabavnim programom građanima i posjetiteljima metropole dočarati splitski šušur i poseban ugođaj kojim dišu splitske ulice tijekom blagdana.

Za dobro raspoloženje tijekom trosatnog događanja bit će zadužena domaćica događanja, uvijek vesela Splićanka Marijana Batinić i Luka Nižetić koji će u sklopu kulinarskog showa Moja adventska spiza građanima predstaviti tradicionalne dalmatinske specijalitete. Poznati splitski DJ Sensini posjetitelje će rasplesati dobrom glazbom, a okupljene očekuju prigodni pokloni, te će moći kušati okuse i mirise Splita, koje u glavni grad donosi splitski restoran Paradigma, prvi pop-up restoran u Hrvatskoj s privremenom adresom u Zagrebu.

Svi posjetitelji moći će zaigrati i nagradnu igru koja donosi vrijedne poklone: povratne karte Croatia Airlines ili HŽ Putničkog prijevoza do Splita, ulaznice za predstave splitskog HNK te piće i zalogaj dobrodošlice u wine baru Paradox u Splitu kojima dodatno mogu začiniti svoj boravak u najlipšem gradu na svitu i uživanje u bogatoj ponudi Adventa u Splitu koja uključuje niz kulturnih, zabavnih i gastronomskih događanja prilagođenih svim uzrastima. Više informacija o Adventu u Splitu pronađite ovdje.

Raspored programa:

15.30 – početak programa
16.00 – 16.20 – predstavljanje za medije (pozdravni govor Alijane Vukšić, direktorice TZ grada Splita)
16.20 – 17.00 – kulinarski show Luke Nižetića Moja adventska spiza
17.00 – 17.30 – nagradna igra za posjetitelje
17.30 – 18.30 – nastup splitskog DJ-a Sensini

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju