Putoholičari
znaju cijeniti dobar gadget, a najbolji način da ih razveselite je iznenaditi ih novom igračkom pod borom - bilo da pauziraju od skupljanja kilometara, tek razmišljaju o idućoj destinaciji ili se već spremaju na skijanje ili u toplije krajeve. 

Philips uređaj za glačanje Philips uređaj za glačanje

Parilica koja čuva živce

Glačalo na putovanju luksuz je koji si većinom ne možemo priuštiti zbog težine, ali mali i lagani uređaji koji snagom pare ravnaju nabore na odjeći bez potrebe za daskom ili čvrstom podlogom i više su nego praktični. Osim toga čuvaju živce zbog neuredne ili zgužvane odjeće. Dovoljno je uliti vodu, pričekati koju minutu da se uređaj zagrije, proći nekoliko puta po odjeći koju želite osvježiti – i gotovo ste spremni za izlazak ili istraživanje znamenitosti. Na tržištu postoji nekoliko modela, a izdvojili smo Philipsov i Bizond.



Karta za grebanje

Karta grebalica je suptilniji alat za pecanje komplimenata od objava Instagramu i Facebooku. Dovoljno ju je objesiti na počasno mjesto u dnevnom boravku i pričekati da gosti primijete koje ste sve zemlje posjetili, a tada kreću pitanja poput: "Kako ti je bilo u Indiji“, ili "Wooow, bio si na Madagaskaru“. Naravno, karta služi i kao malo vrelo sreće u trenucima kad se godišnji odmor ili iduće putovanje čini dalje od Bora Bore, a kako se koristi pogledajte ovdje.

Hoću to kasica Hoću to kasica

Money Maze 

3D labirint-kasica omogućuje elegantno darivanje novca, ali i poklon bonova,  karata za koncerte i sličnih papirnatih vrijednosti onome tko više cijeni doživljaje  nego predmete. No da bi se došlo do nagrade potrebno se potruditi. Nakon što zatvorite vrata kocke ona se sama zaključa i da biste je otvorili, morate riješiti labirint koturajući malu kuglicu kroz prepreke, što nije nimalo jednostavno
.
Moonride ruksak Moonride ruksak

Pametni ruksak

Ljubimci na dva kotača mnogima su najbolji prijatelji pa se od njih ne odvajaju niti na putovanjima, ali noćne vožnje nisu bezazlene. Kako bi vaš omiljeni biciklist bio potpuno siguran od opasnosti na cesti pomoći će LED ruksak koji ima ugrađen pokazivač smjera i signalizira skretanje ili stajanje u prometu. Iako je namijenjen biciklistima koriste ga i motoristi pa čak i trkači.

Picnic Backpack ima sav pribor Picnic Backpack ima sav pribor

Torba za piknik

Torba za piknik sadrži sve što je potrebno za filmski ručak u dvoje. Bilo da želite oživjeti romantiku u vezi ili pobjeći u prirodu s prijateljem ne trebate gubiti vrijeme na mozganje koji pribor ponijeti ili strahovati da će se čaše razbiti na putu do željene destinacije. U torbi koja sadržajem podsjeća na onu iz crtića Sport Billy nalaze se tanjuri, čaše, ubrusi, otvarač za vino, kao i toplinski izolirani pretinac za hranu ili bocu.

Darovi - 10 Darovi - 10

Solarni punjač

Oni kojima zimogrozni mobiteli ne podnose hladnoću i zbog toga se brže gase znaju cijeniti prijenosne punjače na skijanju, ali ta se pametna stvarčica na solarno punjenje koristi čitave godine. Spašava sve putnike koji na svojim putešestvijama ne mogu bez snimanja videa i fotografija, kao i drugih radnji koje oduzimaju puno struje poput objava na društvenim mrežama.

FreedomTravelGear.com FreedomTravelGear.com

Prijenosni fotografski studio

Ako ne možete fotografskom studiju jer taman uživate u večeri pod zvijezdama na Maldivima – on može doći vama. Studio na rasklapanje lako je nositi u koferu jer mu dimenzije ne prelaze dvadesetak centimetara, a najbolje je od svega što pruža idealno svjetlo gdje god se nalazili. Ovisno o veličini koju odaberete možete snimati tanjur s hranom ili manje predmete poput školjaka koje ste netom izronili. 

Lensball kugla Lensball kugla (Foto: Lensball)

Svijet na dlanu

Kristalna kugla nova je igračka za fotografe koji promjenom perspektive svojim remek-djelima mogu pružiti posve novu dimenziju. Kugla će doslovno izvrnuti pogled na svijet, a sve što trebate napraviti je usmjeriti objektiv prema njoj i okinuti ili snimiti video. Vodootporna je, otporna na ogrebotine i odlično prikazuje i sitne detalje na fotografijama. Dolazi u dvije veličine; manja (60mm) stane u džep i teška je 250 g, a veća (80 mm) ima 650 g.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju