Karte za 5. Zagrebački noćni cener rasprodane su u nepunih 2 dana, a 2300 startnih brojeva nije bilo dovoljno za sve zainteresirane trkače. Ova utrka jedina je ulična utrka koja se trči kroz centar Zagreba, a ruta uključuje gradske znamenitosti kao Trg bana Jelačića, Ilicu, Britanski trg…

Zagrebački noćni cener starta u nedjelju, 6. studenog 2016., u 19 sati u parku Zrinjevac. Svoj dolazak najavili su i trkački timovi Belgrade Urban Running Team (BURT) iz Beograda, jedan od najbrojnijih svjetskih running crewova Red Snakes Milano te gosti iz Njemačke, Run Fleet Hamburg.

Pozvani su i navijači da dođu glasno i veselo podržati natjecatelje na navijačke punktove jer ovo je rijetka utrka gdje se navija tik uz stazu i gdje natjecatelji mogu u prolazu vidjeti originalne navijačke transparente.

Noćna utrka imat će i prijenos uživo putem YouTube streaminga koji će voditi aktivna trkačica i velika zaljubljenica u trčanje, Ana Stunić.

Na dan utrke sav cestovni i tramvajski promet na svim dijelovima staze bit će u potpunosti zaustavljen od 18.30 do 20.30 sati.

Ovu uličnu atletsku utrku organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život povodom obilježavanja “Mjeseca borbe protiv ovisnosti”.

Više informacija pogledajte na službenim stranicama te na Facebook stranici. 
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju