Prepuna zanimljivosti i bogata prekrasnim prizorima prirode, Lijepa Naša poželjna je destinacija za odmor. Upravo sve potrebno za savršen odmor pronaći ćete i na njezinu istoku, u srcu Papuka – Parka prirode i Geoparka pod UNESCO-ovom zaštitom. Titule parka svjedoče o njegovoj ljepoti, a smještaj o kojem je riječ smjestio se na svoj luksuzni način usred te ljepote. Nešto što vjerojatno niste očekivali.


Mir i privatnost usred prirode


Tena, Sara, Vinka i Maja četiri su vile koje samozatajno odrađuju svoj posao na vrhunskoj razini. Iako su smještene na obroncima Papuka, nije riječ o šumskim vilama, već o luksuznim kućama u kojima ćete svoj odmor htjeti početi planirati već danas. Već put do Novog Zvečeva, gdje se vile nalaze, potvrdit će vam da je riječ o mirnoj i lokaciji odvojenoj od ostatka svijeta. Zavojiti šumski putevi na kojima smo je moguće sresti pokojeg šumskog stanovnika dovest će vas na mjesto na kojem i signal povremeno nestane, pa se odmoriti možete i od telefona. No, ne brinite se, Wi-Fi u smještaju vam je osiguran.

montis-aurea.hr - 3 montis-aurea.hr - 3 (Foto: montis-aurea.hr)


Bazen, jacuzzi, sauna, stolni nogomet i kuglanje?


Sadržaj koji vile imaju u ponudi ne stane ni u jedan naslov, a odmor i zabava neizostavni su dio boravka u Novom Zvečevu. Osim što možete u moderno uređenoj kući uživati u blagodatima saune i jacuzzija, na velikom dvorištu na samom rubu šume, rezerviranom samo za vas, pronaći ćete bazen kraj kojeg se možete izležavati do mile volje. Svima onima razigranijeg duha nema šanse da bude dosadno jer od sadržaja ne znate kamo se okrenuti. Njihaljke, viseće mreže, tobogani za djecu, stolni tenis, viseća kuglana, stolni nogomet, biljar, pikado… i igralište za nogomet. To je samo ono što možete u sklopu smještaja; drugi dio nalazi se u istraživanju okolice.


Zakoračite u prirodu


Novo Zvečevo može vam biti odlično polazište za istraživanje Papuka jer se nalazi unutar Parka prirode i Geoparka Papuk. Na 953 metara nadmorske visine nalazi se njegov vrh, koji će biti privlačan svima željnima prizora s visina. Zaljubljenicima u biciklizam bit će zanimljiv izlet do Jankovca, gorske doline smještene na sjevernim obroncima Papuka, bogate hladnim izvorima i bistrim potocima. Predlažemo vam još Arboretum Lisičine, koji se nalazi u općini Voćin usred planine Papuk, a u blizini je i Rupnica, jedinstveni geološki spomenik.


Najprije ćete biti iznenađeni jer riječ je o Slavoniji kakvu niste očekivali. Vile Montis Aurea smještaj su u koji se posjetitelji rado i vraćaju, a zaputite li se tamo, shvatit ćete zašto.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju