Dan i Casey su na putu već više od pet godina, i vjerujemo kako su i više nego kompetentni za davanje odgovora na ovo pitanje. Naime, sudeći prema njima, putovanje s boljom polovicom će vas naučiti mnoge stvari, a jedna od njih je i savladavanje stresnih situacija i trzavica koje vas mogu zahvatiti na putu.


Dan i Casey

Druga stvar - naučiti ćete kako podijeliti odgovornosti i pravilno ih ispunjavati. Planirati putovanje za dvoje je posao za dvije osobe, jer nije moguće da jedna osoba isplanira sve i da pri tome pogodi sve interese druge strane. Tu ćete se već početi zbližavati i upoznavati više jedni drugog. Možda ćete upravo kod planiranja saznati neke nove stvari o svojoj polovici koje do sada niste znali!

Treće što nam Dan i Casey poručuju je to da čete na zajedničkom putovanju naučiti kako biti zajedno cijelo vrijeme, pogotovo ako sada živite razdvojeno!


Korisni su to savjeti, i jedva čekamo da vidimo što nam ovaj dvojac donosi u budućnosti. Sve avanture možete pratiti na njihovom blogu, a nam vama je da zgrabite svoju partnericu ili partnera i krenete u zajedničko planiranje vašeg savršenog putovanja.

Pročitajte kako su se golupčići proveli u Kostarici;
Tu je izvještaj iz Kolumbije;
A možda će vas zanimati i prekrasan brazilski Ouro Pretto!

Uživajte, maštajte, putujte...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju