Rebekah Voss je bila glumica, kako sama kaže, nesretna, i uvijek švorc i pod stresom. Drugim riječima - nije uopće uživala u životu. Uz glumu radila je povremeno i kao spisateljica, što joj je bila jedina svijetla točka. Jednog je dana odlučila preokrenuti život naopačke i ostaviti se glume, i od tog trenutka svima govori da ne slušaju one koji vele da lakši put uvijek ispadne teži. Ako ste za nešto talentirani i ako to nešto doslovno izlazi van iz vas bez nekog prevelikog truda, onda se primite toga i od toga napravite posao, koliko god tog trenutka imali godina.

I tako je učinila i ona. Pisanje je oduvijek bila njena strast, kao i putovanja, ali se zbog konstantne besparice nije mogla maknuti dalje od šest autobusnih stanica od svog stana. Jednog je dana odlučila ostaviti sve iza sebe, pokrenuti blog s izvještajima s putovanja i krenuti u osvajanje svijeta. I uspjela je.

Rebekin blog danas je među najčitanijim travel blogovima na svijetu, unatoč tome što iza nje ne stoje velike kompanije. Na njemu je od samog početka sa svojim čitateljima podijelila i dobre i loše strane svojih putovanja. Iskrena prema svojim iskustvima i prema svim ljudima koje je usput upoznala, čitateljima je zorno prikazivala mjesta koja su rijetki posjetili ili čuli za njih. Sa svojim blogom postala je toliko uspješna da uskoro izdaje knjigu pod nazivom „Memoari o Nepalu“.

Izdvojite nekoliko minuta, posjetite njen blog, prijavite se na newsletter i pobjegnite od stvarnosti. Ako imate kakvih pitanja jednostavno joj pošaljite mail, a ona će sa vama rado podijeliti svoja iskustva i baciti koji dobronamjerni savjet. Jer, putovati se mora...


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju