Kako prenosi portal BuzzFeed, jedan korisnik Reddita nedavno je postavio pitanje: "Koje vam se stvari kod života Amerikanaca čine prilično čudne, a njima su skroz normalne?" Odgovora je, naravno, bilo pregršt, a ovo su neki od najzanimljivijih koji pokazuju kako drugi doživljavaju stvari koje su Amerima najnormalnije...

1. "Plaćanje ogromnih svota za školovanje mi je prilično nevjerojatno, dok Amerikancima, očito nije."

2. "Nevjerojatno je što je sve dozvoljeno prije konzumiranja alkohola. Možete podići razne zajmove, voziti auto, kupiti pištolj, imati djecu, prijaviti se u vojsku, oženiti se, ali kad na vjenčanju idete  nazdraviti – za tebe još nema alkohola jer nemaš 21!"

3. "Način na koji su američki gradovi izgrađeni, gotovo svugdje se moraš voziti, ne možeš ići nigdje bez vožnje."

4. "Zastave, zastave i zastave. One se nalaze gotovo svugdje, na svakom koraku i na svakom mogućem, zamislivom i nezamislivom mjestu."

5. "TV program je toliko komercijaliziran da je gotovo negledljiv. Čak i u vijestima i u emisijama gdje se raspravlja o ozbiljnim temama Starbucks najavljuje svoju jesensku ponudu."

6. "Ljudi ručaju za svojim radnim stolom, i to obično bude nekakav snack. Odakle ja dolazim, ručak je najkompletniji obrok u danu."

7. "Napojnica se očekuje pod normalno. U Ujedinjenom kraljevstvu ona znači nagradu za dobru uslugu, dok se u Americi ona očekuje svakako."

8. "Izuzetno ekstremno nasilni televizijski program usred bijelog dana, ali istovremeno cenzuriranje nudizma. Dakle, grudi će vam naštetiti, ali krv i umorstva neće?!"

9. "Opsesija srednjom školom. Čak imam i neke prijatelje koji kažu kako im je to bilo najbolje životno doba, što smatram prilično poražavajućim."

10. "Koliko je velika zemlja i koliko je normalno voziti. Imam prijatelja koji je jednom, da posjeti obitelj za vikend, vozio čak 16 sati."

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju