Najskuplji smještaj na svijetu ne mora nužno značiti i najudobniji, ali definitivno treba biti neponovljiv. I doista, imate li oko 937 tisuća kuna za noćenje, doživjet ćete jedinstveno iskustvo na Svetoj Luciji.

Karipski otok poznat je po bijelom pijesku i kupanju u tirkiznom plavetnilu, ali nemojte misliti da ćete ga vidjeti iz megaskupe sobe. Ipak, prizori iz Lover's Deepa se ne zaboravljaju lako.

Riječ je o podmornici i najluksuznijem podvodnom hotelu prvenstveno namijenjenom parovima. Kome nije bilo dovoljno izolacije, ovdje je mogu nastaviti, u harmoničnom okruženju velikog plavetnila, ušuškani u Karipskom moru. Oni koje lovi strah na sami spomen spavanja ispod površine mora niti u ludilu ne bi pristali na ovakav smještaj, dok bi drugi pak dali sve samo da mogu doživjeti takvo iskustvo. 

Sobe su ekskluzivno namještene, zvučno izolirane sa staklenim stijenama zbog kojih imate dojam da se nalazite u velikom akvariju pa se možete diviti koraljima i mahati ribama koje se vrzmaju uokolo. 

Uz privatni prijevoz gliserom kao standard, usluga se može prilagoditi željama, što je osobito praktično poželite li primjerice sletjeti helikopterom na plažu, zaplivati u ružinim laticama na krevetu ili osvježavati grlo šampanjcem čim se osuši. 

Morskih čudesa ne nedostaje niti na tanjurima – uz paprenu cijenu očekivati možete prave delicije, kao i jelovnik osmišljen od najrazličitijih afrodizijaka, pa tko voli – neka izvoli!
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju