Eatsy Bitsy nova je besplatna aplikacija koja bi uskoro trebala Hrvatima približiti svjetski pristup rezerviranja i plaćanja u restoranima. Umjesto telefoniranja stol će se moći rezervirati brzo, i jednostavno u samo nekoliko klikova. Preko aplikacije moći će se i naručiti jelo, kao i platiti zahvaljujući podacima s kartice koji ostaju zapamćeni.

Plaćanjem putem aplikacije, kao i pozivanjem prijatelja da joj se pridruže, skupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za besplatnu konzumaciju u restoranu po izboru.

Tražite li najbolje mjesto s palačinkama ili burgerima, Eatsy Bitsy ponudit će vam jelovnike i pojednostaviti potragu za restoranima po točno određenim kategorijama, ovisno o potrebama i željama. Kako bi se restorani obranili od lažnih ocjena i neautentičnih komentara, osmišljene su recenzije u oba smjera. Samo će stvarni gosti restorana moći ocijeniti svoje iskustvo. Želite li podijeliti trošak sa svojim prijateljima, i to je moguće napraviti preko aplikacije u nekoliko koraka.

> Doslovno su zabranili! Tko kaže zabranjenu riječ, leti van iz kafića

Aplikacija restoranima nudi integrirani sustav za kontrolu i praćenje svih rezervacija u određenom periodu, uključujući i vlastite, te omogućuje naplatu. Mogućnost postavljanja booking fee (naknade za rezervaciju), služi kao osiguranje u slučaju kasnog otkaza ili nepojavljivanja gosta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju