Kaskadni bazen na Baliju Conde Nast Traveler i Trip Advisor proglasili su najljepšim na svijetu, što su potvrdili i gosti koji tvrde da je osjećaj plutanja iznad krošnji drveća iskustvo koje se ne može opisati riječima. Baš kao i polinezijski raj na zemlji, ovaj biser prirode djeluje gotovo nestvarno.  

Nalazi se u srcu džungle, blizu Payangana, sela koje je sjeverno od Ubuda, predivnog gradića poznat po rižinim poljima, duhovnom životu i hramovima.

Bazen je dio Visećih vrtova Balija, elitnog resorta koji ima čak sedam zvjezdica. S pogledom na rijeku Ayung i drevni hram Dalem Segara, Viseći vrtovi smjestili su se na rubu nestvarno lijepe doline, okružene bujnim prašumama i slikovitim rižinim terasama.

Bazen - 4 Bazen - 4 (Foto: Getty Images)

Svaka vila ima tradicionalne slamnate krovove kako bi se što bolje stopile s prirodom. Brojni gosti ondje po prvi put vide stabla kakaovca i kave koji su se skladno uklopili u društvo bambusa i orhideja u jedinstveni tropski raj. Viseći vrtovi idealna su destinacija za opuštanje tijela i uma masažama i tretmanima za koje se koriste lokalni sastojci i drevne tehnike.

Viseći vrtovi Balija projektirani su 2003. i završeni 2005. godine. Vizija arhitekata bila je stvoriti autentični rezort u tropskom okruženju.

Lijepa staza od 88 stepenica vodi od recepcije do restorana. Izgrađena je prema Feng Shui principima koji simboliziraju beskonačnost.

Vrijedi milijune: Prodaje se vila na jezeru za 160 kuna onome tko ispuni uvjet vlasnice Calgary Calgary Alberta +0 Alberta

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju