Povodom drugog rođendana restorana Bicko smještenog na Karlovačkoj cesti 24, vlasnici i prijatelji organiziraju natjecanje u roštilju i oko njega, na kojem će sudjelovati čak deset ekipa. Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji vodi popularni Davor Dretar Drele, sve posjetitelje očekuju zanimljive Igre gladi i još poneko iznenađenje.

Ulaz je besplatan, a cijene već nadaleko poznatih specijaliteta restorana Bicko (u kojem bi, kako kaže sam slogan - svatko rado gricko), bit će izuzetno povoljne, moći će se kupiti i razni mesni proizvodi i suveniri, a ni glazbe neće nedostajati. Blagdan mesa!

Broj ekipa još nije popunjen, tako da se, ako mislite kako radite najbolji roštilj u svemiru – još uvijek stignete prijaviti na stranici eventa na Facebooku. Očekujemo vas u velikom broju na vrhunskoj roštiljadi uz red zabave, red glazbe i red roštilja, i uz mnoge poznate osobe iz javnoga života - kako u ekipama natjecatelja za roštiljem, tako i u žiriju i za stolom

Rezervirajte subotu 12. rujna od 12-24, i nedjelju 13. rujna, 12-22 za veliko natjecanje u roštilju i - igre na Bickov način. Od trenutno prijavljenih ekipa, izdvajamo neke favorite.

Večernja škola team!
Školarci su jedni od pretendenata za pobjednike roštiljade obzirom na rezultate koje su postigli na prethodnim roštiljadama. Ako i ne pobjede, uvijek će biti šampioni u nasmijavanju!

O'Hara team!
Jedna od najkarizmatičnijih ekipa na Igrama gladi su Barba Marin & Gregorio Mannucci. Marin je vlasnik pizzerie O'Hara s ponajboljim zagrebačkim pizzama, a Gregorio, alias Chianti Classico, je talijanski chef koji obara svojim specijalitetima u poznatom Sherry'su, na novoj lokaciji na Britancu. Treba to nadmašiti...

Sto tona team
Iz Samobora nam dolaze dečki koji žele dokazati da se Samoborci znaju nositi i s najvećim izazovima modernog doba - drvenim ugljenom. Uz jednu od najpametnijih starosamoborskih mudrosti: "Nakon što si nekaj pojedemo, lakše glad podnosimo" - team Sto tona obećava borbu do zadnjeg ćevapa!

Možete li bolje? Znamo da možete, vidimo se!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju