Upoznajte bolje grad u kojem živite ili kojeg posjećujete. Ovog vikenda potpuno besplatno istražite turističke zanimljivosti Hrvatske pod stručnim vodstvom. Dubrovčani već tradicionalno organiziraju besplatni razgled svojeg grada, koji ove godine počinje u subotu 20. veljače 2016. u 10 sati s Pila.

Društvo turističkih vodiča Zagreba obilježava svoj dan te nudi besplatne razglede glavnoga grada Hrvatske 20. veljače 2016. u dva termina – u 10 i 11 sati. Polasci su ispred Turističkog informativnog centra na Trgu Bana Jelačića. Ovdje otkrijte 12 mjesta s najboljom 'vibrom' u Zagrebu.

Dan kasnije, 21. veljače u društvu turističkih vodiča moći će se razgledati Rijeka i Opatija s dva različita autobusa. U 9 sati ujutro s Jelačićevog trga u Rijeci započinje besplatan razgleda u TuRističkom autobusu, dok se oko 10 sati i 30 minuta kreće prema Opatiji gdje će se razgledati ova bajna turistička ljepotica.



TuRistički autobus za razgled Opatije kreće istoga dana i sa Slatine u 9 sati i 30 minuta, a oko 11 sati i 30 minuta on polazi prema Rijeci. Oba autobusa vratit će zainteresirane građane na mjesto s kojeg su krenula. Ovdje otkrijte najpopularnije mjesto na jadranskoj obali, ali izvan sezone.

Besplatne karte za TuRistički autobus mogu se podignuti u Turističkom informativnom centru Rijeka (Korzo 14) i Opatije (M. Tita 128), ili se preuzeti na licu mjesta do punjenja maksimalnog kapaciteta vozila.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju