Dugi je niz godina područje oko popularne zagrebačke 'petlje', bilo derutno okupljalište beskućnika. No, odnedavno je 'Folka bogatija za prekrasan i moderan The Loop Hotel Zagreb. Riječ je o objektu koji ukupno ima ukupno 33 sobe, a projektirali su ga Lana Ćurković i studio Brick Biro.

U prizemlju se nalazi velika blagovaonica za posluživanje doručka, a tu je i obavezna dvorana za sastanke. Arhitektura je prilagođena samoj zgradi građenoj 1960-ih pa je, gdje god na većini mjesta ostavljena vidljiva stara cigla i betonski sitnorebričasti strop te originalno stubište.



Upravljanje i cjelokupno poslovanje je u rukama domaće hotelijerske kompanije Vanilija hoteli d.o.o. koja će voditi hotel, te podignuti ovo ultramoderno, lijepo i kvalitetno zdanje digne na još viši nivo.

'Kako smo svjesni pivskog booma u svijetu i Hrvatskoj, odlučili smo u baru koji djeluje u sklopu hotela gostima ponuditi najbolja svjetska craft piva. Trenutno se tek zagrijavamo pa imamo svega pedesetak etiketa, ali do rujna će ta brojka narasti do 150 pa i 200 domaćih i svjetskih brendova', rekao je Marin Vanjak iz Vanilija hotela, te dodao:
'U blizini smo autobusnog kolodvora i centra metropole, pa ne vidim problem zašto Loop ne bi postao okupljalište ljubitelja vrhunskih piva!'

The Loop je otvoren za kućne ljubimce, ima čuvani parking, wifi, doručak i apsolutno sve ono što treba da zadovolji jednog putnika namjernika. Koji obožava dobro pivo! The Loop Hotel u Župančićevoj 18 sve informacije dijeli na web stranici, kao i na facebooku, pa ako imate drage goste i mali stan – eto vam najtoplije preporuke. Pivili!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju