• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #gdje sjesti

Testirali smo sve: 5 burgera koje morate probati na Zagreb Burger Festivalu

Ocjenjivali smo pecivo, pljeskavicu i ukupan dojam (kreativnost, umaci, dodaci…) ocjenama od 1 do 10. Ukupan zbroj svih ocjena kreirao je našu listu najboljih...

Punkufer avatar placeholder
punkufer.hr 14.09.2018 11:30 komentari
viber Created with Sketch.
Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 32
Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 32 (Foto:Sandro Sklepić)

Galerija Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 50 44 Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 49 44 Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 43 44 Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 41 44

U trendu Zurich - 5 U unajmljenom stanu? Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata Wroclaw - 1 Za svačiji džep "Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka... Rižoto od ljute kobasice i graška Izbacite s jelovnika Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine

Sedmero kušača uhvatilo se ukoštac s 18 burgera (svaki ugostitelj prezentirao je jedan burger prema svom izboru) na netom otvorenom Zagreb Burger Festivalu i ostali su dovoljno usredotočeni tijekom cijele gurmanske utakmice (sa samo jednim velikim odmorom) kako bi donijeli strašan sud o pobjedniku na Strossmayerovu trgu.

Iako testiranje hrane na prvu može zazvučati kao najjednostavniji posao na svijetu, ukusi se itekako razlikuju pa odluka ekipi Punkufera nije bila nimalo jednostavna. Kao i u svakom društvu, neki nisu fanovi crvenkastog mesa, a drugima je baš to špica, dio ekipe tartufe bi jeo na žlicu, ostali ih izbjegavaju kao televizijsku pretplatu, pa smo se dobro „posvađali“ prilikom odabira favorita.

Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 13 Veliki test burgera na Zagreb Burger Festivalu - 13 (Foto: Sandro Sklepić)


No ocjene su pokazale svoje, a prvih pet burgera u ukupnom poretku pokazalo je iznimnu slast kad je riječ o svim komponentama zasebno te ukupnom dojmu. Pravila igre bila su takva da je svaki od 18 ugostitelja, čije kreacije možete kušati na festivalu koji traje još 10 dana, ponudio svoj reprezentativni primjerak, a koliko su u tome uspjeli, prosudite sami.


Ocjenjivali smo pecivo, pljeskavicu i ukupan dojam (kreativnost, umaci, dodaci…) ocjenama od 1 do 10. Ukupan zbroj svih ocjena kreirao je našu listu najboljih, a pored opisa svakog burgera možete pogledati prosječnu ocjenu po svakoj kategoriji koje im dodijelili hrabri kušači Nika, Maja, Petra, Mila, Tibor, Sandro i Srđan. O ukusima se (ne) raspravlja, ali nadamo se da će vam naš vodič pomoći da u moru odličnih, kreativnih i sočnih burgera na Zagreb Burger Festivalu pronađete onaj koji će najviše odgovarati vama! Nama su redom najfiniji bili Submarine (ukupno 177 bodova), zatim Mason (163), pa BarbaQ (162), onda The Burger Bar (161) i na petom mjestu Špiro (157). 


Submarine


Special burger (100 posto junetina lokalnog uzgoja, brioche pecivo, special umak, dimljeni sir, dalmatinska panceta, kobasica od crne slavonske svinje, BBQ mayo umak)


Pecivo: 9
Pljeskavica: 8,15
Ukupni dojam: 8,15

Cijena: 48 kuna

Submarine Submarine (Foto: Sandro Sklepić)


Prošlogodišnji favorit i ove je godine odnio prvo mjesto. Submarine je jednoglasno osvojio simpatije sočnošću mesa. Pljeskavica je rahla, a kompaktna – figurativno rečeno lijepa i pametna. Neki bi dodali pinkicu soli mesu, ostali su guštali u pahuljastom okusu koji diže umami kobasice i pancete. Pecivo je meko, ali ne i gnjecavo niti previše slatko - baš odlikaški. Umak sjajno izbalansiran, a kremastu komponentu diže i sir. Sve u svemu, može se udati!


Mason Burger&Stuff


Smokey Dolac (180 g odležane i dimljene junetine, brioche pecivo, dimljeni sir kumica s Dolca, majoneza od pancete)


Pecivo: 8
Pljeskavica: 7,45
Ukupni dojam: 7,9


Cijena: 60 kuna

Mason Mason (Foto: Sandro Sklepić)


Kod Masona je minimalizam veliki plus jer meso i pecivo igraju glavnu ulogu bez maskiranja okusa dodacima, a taj je slučaj utjelovio i Smokey Dolcem. Kao i kod Submarinea, vodile su se rasprave o soli, no prevladao je dojam kako je manje – više. Junetina sočna do boli te pecivo koje se topi, ali ne i raspada bili su presudni za uspjeh. Baš kao i sir o kojeg su bila puna usta hvale; suptilno zapečen sa zavodljivom aromom dima – jeli bismo ga svaki dan s burgerom ili bez.


BarbaQ


B Burger (brioche s maslom, zelena salata, 100 % junetina od vrata i prsa, cheddar, dimljena mljevena govedina, čips od luka, slatko-kiseli krastavci)


Pecivo: 6,3
Pljeskavica: 8,6
Ukupni dojam: 8

Cijena: 58 kuna

BarbaQ BarbaQ (Foto: Sandro Sklepić)


Kad je riječ o mesu, Barba zna znanje. Junetina s komadićima dimljene govedine razoružava na prvi ugriz, a toliko je dobra da su mu neki oprostili pecivo za koje ipak treba imati pokoji zub. Oni koji ne vole previše žvakati dali su minus nešto konkretnijoj strukturi. Lukavi čips fino hrska, a krastavci kiselinom guraju meso u prvi plan.


The Burger Bar


BBQ Special (light brioche pecivo tostirano s maslacem, 100 % juneći odrezak, pržena slanina, cheddar sir, prženi luk, radič, domaći BBQ umak od 26 sastojaka)


Pecivo: 8
Pljeskavica: 7,7
Ukupni dojam: 7,45


Cijena: 45 kuna

The Burger Bar The Burger Bar (Foto: Sandro Sklepić)


Muški ili feministički, kako vam drago, ovaj burger nema ništa suptilno. Kao snagator s tetovažama, zlatnim lancem i ljubavnim tepihom primijetili su neki (ne zamjerite umjetničku slobodu). BBQ Special osvaja ljubitelje začinjenih, ljutkastih i intenzivnih burgera, a uz njega je dobro gasiti požar pivom ili nekim osvježavajućim koktelom poput Collinsa, koji vrsni Marin Nekić mućka na festivalu. Duuugački aftertaste burgera kod obožavatelja začina prikuplja samo lovorike ili, u ovom slučaju, vijence od radiča i luka.


Špiro


Špiro burger (pljeskavica od domaće svinjetine i junetine, povrće, maslac, umak Špiro, špek, cheddar)


Pecivo: 7,7
Pljeskavica: 7,1
Ukupni dojam: 7,6

Cijena: 40 kuna

Špiro Špiro (Foto: Sandro Sklepić)


Zagorski burger "po domaći" ima onaj old school štih sitno mljevenog mesa, a kad je riječ o sastavu koji uključuje svinjicu, na festivalu su u manjini. Pecivo ima slatkastu notu koja je podijelila mišljenja – ali veći dio ekipe upravo je zbog tog djelića slagalice dao visoku ocjenu i proslavio Zagorce koji su se našli na visokom mjestu. Sve u svemu, baš će-će!


50 a burger & champagne bar


Lamb (100 % lička janjetina, baba ganoush, humus od slanutka i lješnjaka, baby greens, rajčica, luk, halloumi sir)


Pecivo: 8,15
Pljeskavica: 6,9
Ukupni dojam: 7,3

Cijena: 95 kuna

50 a burger&champagne bar 50 a burger&champagne bar (Foto: Sandro Sklepić)


Lamburger s konvencionalnim okusima dijeli zajedničkih osobina koliko i govedo s balerinom. Ili ga voliš - ili ne, a oni koji ganjaju hrabre okuse lako bi se mogli zaljubiti u orašaste podražaje. Mislite li da janjetina i lješnjaci nisu za vas, bolje ga zaobiđite. Klanu obožavatelja humusa, sočnog mesa i peciva koje se topi u ustima – oprez! Mogli biste se lako navući.


Burger Factory


Smoke (American style juneća pljeskavica u crnom brioche pecivu (sipa) sa sezamom, slanina, iceberg zelena salata, rajčica, luk, kiseli krastavci, sir gouda, Heinz majoneza, Heinz BBQ umak)


Pecivo: 7,8
Pljeskavica: 7
Ukupni dojam: 7,5

Cijena: 40 kn

Burger Factory Burger Factory (Foto: Sandro Sklepić)


Crno pecivo koje boju ne duguje aktivnom ugljenu, nego sipi prikupilo je više pohvala nego samo meso, iako su bili blizu. Mek i taman brioche dovoljno je kompaktan da obgrli umake i povrće što se većini svidjelo. Pljeskavica je po mišljenju dijela žirija mogla biti i malo rahlija, no takav je stil u tvornici burgera.


Cellar grill


Jameson Burger (junetina, umak od četiri vrste topljenog sira, Jameson umak, prženi luk u kajenskom papru, salata)


Pecivo: 7,45
Pljeskavica: 7,2
Ukupni dojam: 7,15

Cijena: 50 kn

Cellar Grill Cellar Grill (Foto: Sandro Sklepić)


Kad bi ovaj burger intenzivno zelene boje s paprenim lukom propjevao, čuli bismo „totalno drukčiji od drugih“ ili barem „show me the way to the next whiskey bar“. Ljubiteljice luka sretno su poskočile na prvi griz, a one skeptičnije tvrde da nije za prvi spoj. Sve u svemu, ljubili ga ili ne, lukavi zelenko vrijedan je kušanja i zbog peciva i zbog mesa, a najviše će se svidjeti onima koji to vole začinjeno.


Đurina hiža


Divlji Đura (junetina, jelen, srna, namaz od poriluka, lisičke, vrganji, špek)


Pecivo: 6,6
Pljeskavica: 6,7
Ukupni dojam: 6,7

Cijena: 59 kuna

Đurina hiža Đurina hiža (Foto: Sandro Sklepić)


Divljak među burgerima nije gospodin koji se ušminkao kako bi se svidio svima, ali je zato dovoljno zanimljiv da se o njemu još dugo priča. Posebnu aromu duguje gljivama i divljači, baš kao i drvenom ugljenu na kojem se peče meso. Špek fino diže čitavu kombinaciju. San za obožavatelje gljiva!


El Toro


Supreme (brioche, black angus tender loin, guacamole, BBQ umak, hrskavi špek, cheddar, majoneza obogaćena sokom limete)


Pecivo: 7,3
Pljeskavica: 7,5
Ukupni dojam: 7,7

Cijena: 68 kuna

El Toro El Toro (Foto: Sandro Sklepić)


U latino ritmu dovoljno pitomom za naše navike Supreme je rasplesao okusne pupoljke i unio razdor u ekipu. Podvojena i potrojena mišljenja znak su da se radi o doista posebnom burgeru. Pozitivci su guštali u lijepo izbalansiranim okusima i aromi dima, hvaleći pecivo i umak.


Good Food


Boss (100 % junetina od 500 g, cheddar sir, panceta, rajčica, kiseli krastavci, BBQ umak)


Pecivo: 7,6
Pljeskavica: 6,3
Ukupni dojam: 7,4

Cijena: 120 kuna

Good Food Good Food (Foto: Sandro Sklepić)


Uzme li se u obzir kako je „šef“ predviđen za 2 do 4 osobe, dolazimo do računice da je za osobe manjih jedačkih kapaciteta ovaj burger najpristupačnija opcija na festivalu. Kome je veličina presudna, sa šefom će biti na dobitku. Nakon prvobitnog šoka zbog veličine ekipa je (još uvijek u nevjerici) bacala komentare poput „špekast“ i „slatkast“.


Kitchen&Grill Plac


Dolac burger (100 % junetina, sir, vrhnje, mladi luk, jeger, rikula, radič)


Pecivo: 7,15
Pljeskavica: 6,4
Ukupni dojam: 6,85

Cijena: 45 kuna

Kitchen&Grill Plac Kitchen&Grill Plac (Foto: Sandro Sklepić)


Što bi bio plac bez sira i vrhnja, ne želimo ni pomisliti jer su upravo ti dodaci duša burgera i glavni krivac za neodoljivu sočnost. Bolje pečeno, kompaktno, ali ne i gumenasto meso pojačano je ploškama jegera, a ukupni dojam osvježavaju rikula i radič. Dobar burger za klasičare koji bježe od iznenađenja kao od svekrve ili punice.


Kascheta by My Way


Say cheese (dry age junetina, umak od 6 vrsta sira, dvostruki cheddar, pohani luk)


Pecivo: 5,5
Pljeskavica: 5,4
Ukupni dojam: 6

Cijena: 60 kuna

Kascheta Kascheta (Foto: Sandro Sklepić)


Kascheta je dobar odabir za one koji uživaju u roskastim nijansama cijenjenog odležanog mesa, ali ekipa koja pada u nesvijest od pogleda na medium varijantu pečenja neće pucati od sreće. Umaku smo svi poskidali kapu, ovisnici o siru duboko su mu se naklonili, ali neki članovi žirija pitali su se tuče li se s pohanim lukom. Umjesto klasičnih peciva odlučili su se na tradicionalnu talijansku recepturu napuljskog tijesta, koja nije osvojila čitav žiri jer ih je previše podsjećala na pizzu.


Maredo Grill


Special (odležana domaća junetina, brioche, cheddar, salsa, krema s lješnjakom)


Pecivo: 6
Pljeskavica: 5,7
Ukupni dojam: 6,15

Cijena: 55 kuna

Maredo Grill Maredo Grill (Foto: Sandro Sklepić)


Poželjele bi ga i vjeverice zbog mirisnog namaza od lješnjaka, a hvale idu i na račun mesa. Nekima je bilo previše salse; razgovaralo se i o pecivu koje je više „kruhasto“ nego „briošastije“ jer nedostaje puteraste mekoće.


Pod Zidom


Istra burger (truffle majoneza, kozji sir, sotirane ukiseljene gljive, istarska kobasica)


Pecivo: 6,6
Pljeskavica: 5,7
Ukupni dojam: 6,4

Cijena: 66 kuna

Pod zidom Pod zidom (Foto: Sandro Sklepić)


Kršni Istrijan spaja moćne okuse tartufa i ukiseljenih gljiva s mesom za koje žiri nježnijih okusnih pupoljaka vjeruje da se soljenka otela kontroli. Burger intenzivnih okusa pod kapom peciva koje se topi pod jezikom nije osmišljen tako da ga zavole mase, ali će pronaći put do srca onih koji cijene hrabre kombinacije.

RougeMarin 


Burger burek - Alija Sirotanović (juneća pljeskavica, jogurt sa svježim krastavcima, slama od krumpira, prženi luk, 2 bureka)


Pecivo: 6,85
Pljeskavica: 7,3
Ukupni dojam: 8

Cijena: 58 kuna

RougeMarin RougeMarin (Foto: Sandro Sklepić)


Je li to burek? Je li to burger? Ne, to je hibrid koji će postati hit na društvenim mrežama zbog svoje fotogeničnosti. Luda ideja bila bi malčice ukusnija da je tijesto mekše, a kako bi opravdao ime, naodmet ne bi bio pokoji komadić mesa više u bureku. Okusi su senzacionalno usklađeni, krastavci i jogurt savršeno se uklapaju, a miris dima opija.


The Garden Bar&Kitchen


Janjeći burger (feta sir, grilana lepinja s uljem od češnjaka, humus od slanutka, coleslaw salata od ribane mrkve s grčkim jogurtom i mentom, spicy harissa umak)


Pecivo: 6,2
Pljeskavica: 6,4
Ukupni dojam: 6,6

Cijena: 75 kuna

The Garden Bar & Kitchen The Garden Bar & Kitchen (Foto: Sandro Sklepić)

Burger koji osvaja prezentacijom zasigurno bi bio pri vrhu na izboru ljepote. Janjećem manekenu slast daje mrkva, koju su osjetljivi na slatko u slanim kombinacijama malo i zamjerili. Niti egzotični buket začinske arome nije kod svih najbolje prošao jer, kako kažu, ima previše svega. Oni koji guštaju u janjetini i ne štede sa začnima davali su mu komplimente, a hvalila se i meka lepinja.

Toto's Burger Bar

Black Burger (junetina, salata, rajčica, kajmak, prženi luk, BBQ umak)

Pecivo: 6,7
Pljeskavica: 6,3
Ukupni dojam: 7


Cijena: 50 kuna

Toto's Burger Bar Toto's Burger Bar (Foto: Sandro Sklepić)

Totovo je tajno oružje kajmak koji daje kremasti štih i fino se nadopunjava s prženim lukom. Pecivo je sočno, nekima i premekano s obzirom na količinu umaka. Pljeskavicom su bili zadovoljni ljubitelji kompaktnijeg mesa. I ovaj je burger popraćen oprečnim komentarima, a najviše ih je išlo na račun mesa i peciva.

  • #gdje sjesti
  • #zagreb burger festival
  • #Što jesti
  • #burger
  • #hamburger
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Kako keksi od zobenih pahuljica recept koji se kuha
Hrskavi i fini
Keksi koji se ne peku, nego kuhaju na štednjaku! Recept je jako jednostavan, a okus – fantastičan
Putnička klasa: Sardinija - otok od tristo čuda
Putopisno predavanje
Putnička klasa: Besplatno uživajte u Sardiniji - otoku od tristo čuda
Pire od krumpira s vrhnjem i parmezanom recept
Savršenstvo bez mane
Recept za pire od krumpira kao iz najboljih restorana – toliko je fin da ga možete jesti i bez pečenog mesa
Najraskošnije dosad: Sve što trebate znati o ovogodišnjem Fuliranju u Zagrebu
Brojimo sitno...
Najraskošnije dosad: Sve što trebate znati o ovogodišnjem Fuliranju u Zagrebu
Simboli Zagreba od betona i čelika: Vjesnik, Mirkova cigara, Mamutica...
Upisani u povijest
Simboli Zagreba od betona i čelika: Vjesnik, Mirkova cigara, Mamutica...
Danilo: arheološko blago u blizini Šibenika
Nedovoljno poznato, a zgodno
Jeste li čuli za Danilo? Blago u blizini Šibenika koje rijetko gdje možete vidjeti u svijetu
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
Za svačiji džep
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
U unajmljenom stanu?
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
Vatrena voda
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
U susjedstvu: Nacionalni park do kojega vodi cesta koja je - avantura za sebe
NP Lovćen
U susjedstvu: Nacionalni park do kojega vodi cesta koja je - avantura za sebe
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
Izbacite s jelovnika
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"
Filmski ugođaj
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Sjeverna Koreja pogubila bračni par pred djecom: Stotine prisilno gledale strijeljanje
Grozota
Sjeverna Koreja pogubila bračni par, a razlog je nevjerojatan: Stotine prisiljene gledati strijeljanje, čak i djeca
IMAŠ PRAVO Jeste li znali da imate pravo na novčanu naknadu nakon prestanka radnog odnosa?
IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA
Jeste li znali da imate pravo na novčanu naknadu nakon prestanka radnog odnosa?
Maloljetnici na razgovoru u krim policiji
šokantna vatrena stihija
Maloljetnici u policiji! Policija raspetljava detalje požara u Vjesniku: "Ne vjeruju da se dogodio tehnički kvar, nego..."
show
Tko je suprug Meri Goldašić Jure od kojeg se rastaje?
samozatajni jure
Tko je suprug Meri Goldašić, od kojeg se razvodi?
Josip Radeljak Dikan pohvalio se putovanjem svoje kćeri Lane Radeljak
''nije propustila...''
Dikan se pohvalio potezom svoje kćeri koji ga je oduševio: ''Ponosan sam na moje suho zlato''
Meri Goldašić razvela se od supruga Jure
potvrdila šuškanja
Razvodi se Meri Goldašić! ''Dugo smo tražili načine, razgovarali...''
zdravlje
Kad probava stane: Što piti da se tijelo opet pokrene?
Pokrovitelj Donat
Kad probava stane: Što piti da se tijelo opet pokrene?
7 psihosomatskih bolesti: Gdje boli kad duša boli? Ovako psiha utječe na tijelo
Piše psihologinja
7 psihosomatskih bolesti: Gdje boli kad duša boli? Ovako psiha utječe na tijelo
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Za očuvanje mišićne i koštane snage
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
zabava
Stavio kameru u perilicu posuđa, a snimka je iznenadila gledatelje
Zanimljivo
Stavio kameru u perilicu posuđa, a snimka je iznenadila gledatelje
U moru nepropisnog parkinga ovo je kralj! Scena iz Splita nasmijala domaću publiku
Nezgodno
U moru nepropisnog parkinga ovo je kralj! Scena iz Splita nasmijala domaću publiku
Tražio Amerikance da izgovore hrvatske riječi, rezultati nasmijali cijelu regiju
Kako su se snašli?
Tražio Amerikance da izgovore hrvatske riječi, rezultati nasmijali cijelu regiju
tech
Znanstvenici došli do nevjerojatnog otkrića kako tumori sprječavaju imunološki sustav da ih uništi
Ključ za buduće terapije
Znanstvenici došli do nevjerojatnog otkrića kako tumori sprječavaju imunološki sustav da ih uništi
Znanstvenici su pronašli ogromnu pukotinu ispod jednog od vulkana u našem susjedstvu
Što to točno znači?
Znanstvenici su pronašli ogromnu pukotinu ispod jednog od vulkana u našem susjedstvu
NASA-ino superračunalo provelo 400.000 simulacija i sve upućuju na istu godinu u kojoj će Zemlja biti uništena
Sad znamo i to
NASA-ino superračunalo provelo 400.000 simulacija i sve upućuju na istu godinu u kojoj će Zemlja biti uništena
sport
Tužna vijest potresla hrvatski sport: Preminuo jedan od najboljih trenera
Ogroman gubitak za gimnastiku
Tužna vijest pogodila hrvatski sport: Preminuo jedan od najboljih trenera
Marko Arnautović: "18. studeni sada mora postati državni praznik za sve"
Ima poruku za političare
Marko Arnautović: "18. studeni mora postati državni praznik za sve"
Pogledajte što je zaštitar pokazao navijačima BiH na utakmici u Beču: "Taj će dobiti otkaz"
proširila se snimka
Pogledajte što je zaštitar pokazao navijačima BiH na utakmici u Beču: "Taj će dobiti otkaz"
tv
Kumovi: Dogodila se sreća u nesreći – moraju djelovati brzo
KUMOVI
Kumovi: Dogodila se sreća u nesreći – moraju djelovati brzo
MasterChef: Izgleda da su svi bili iznenađeni Markovim odličnim tanjurom - čak i on sam!
DOBAR SPOJ
Izgleda da su svi bili iznenađeni Markovim odličnim tanjurom - čak i on sam!
MasterChef: Povuci-potegni između Renate i chefa Stjepana: "Radite toliko banalne greške!"
DRUGAČIJA TEHNIKA
Povuci-potegni između Renate i chefa Stjepana: "Radite toliko banalne greške!"
putovanja
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
U unajmljenom stanu?
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
Izbacite s jelovnika
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
Za svačiji džep
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
novac
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
ostalo 6 poslovnica
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
Grad koji ubija
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
Mađarska ostaje bez ruske nafte - i sada se mora pomiriti s Hrvatskom
brak iz interesa
Mađarska ostaje bez ruske nafte - i sada se mora pomiriti s Hrvatskom
lifestyle
Zagreb špica: Chanel čizme s potpeticom u obliku bisera u street style izdanju
WOW, FAMOZNE SU!
Dama iz Zagreba u čizmama za kojima se okretala cijela špica
Lejla Filipović u cipelama koje podižu cijelu kombinaciju bez previše napora.
OMILJENI MODEL
Lejla Filipović: Cipele koje bez previše napora podižu svaku kombinaciju, boja je vrh
Recept za brze fritule
TAKO JEDNOSTAVNO
Imamo najlakši recept za brze fritule, gotove su za tren i savršene
sve
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
U unajmljenom stanu?
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
Tužna vijest potresla hrvatski sport: Preminuo jedan od najboljih trenera
Ogroman gubitak za gimnastiku
Tužna vijest pogodila hrvatski sport: Preminuo jedan od najboljih trenera
Zagreb špica: Chanel čizme s potpeticom u obliku bisera u street style izdanju
WOW, FAMOZNE SU!
Dama iz Zagreba u čizmama za kojima se okretala cijela špica
Burger
O tempora, o mores!

"Dnevnik" strastvenog tamanitelja hamburgera: "Nekad smo se častili burgerom od 10 kuna, a danas uredno plaćamo 15 eura"

Sjeli smo u dvorište jer je Rougemarin tad bio smješten u malom kiosku/kućicu u dvorištu sadašnje lokacije (nije još postojao na mjestu gdje je dana restoran), naručili burgere, te nakon prvog griza zaključili „pa kakvo je ovo čudo čovječe, ovakav burger do sad nismo jeli“. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Slika nije dostupna Hrana i piće
    Green Point

    (Ne)očekivana istina: Zagrebački hamburger nakon kojeg ćete se osjećati poletno

  • Slika nije dostupna Hrana i piće
    Neviđene delikatese

    Slast & Mast: Novo odredište za sve ljubitelje najsočnijeg mesa

  • Burger Hrana i piće
    O tempora, o mores!

    "Dnevnik" strastvenog tamanitelja hamburgera: "Nekad smo se častili burgerom od 10 kuna, a danas uredno plaćamo 15 eura"

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Želiš li prvi saznati
za povoljne aviokarte

Pripremi putovnicu
i prijavi se na naš newsletter
jer uskoro polijećemo ;)

Please don't insert text in the box below!
close