Tema: #hamburger

Ovo je 10 najboljih jela na svijetu prema odabiru CNN-a

25.5.2018
Najbolja jela na svijetu

Hrana je sigurno jedno od najvećih poticaja za odlazak na neko putovanje, istraživanje egzotičnih i dalekih krajeva. A koja je hrana najukusnija? Pogledajte ovdje.

Ljuti izazov seli se u Zagreb: Samo hrabri jedu besplatno

20.2.2018
Rocket burger

Da i frajeri plaču, dokazuju dečki iz Volim ljuto koji su pokazali kako izgleda "uživanje" u najbrutalnijem zagrebačkom burgeru...

Voliš ljuto? Zagreb Burger Festival organizira spektakl na kojem plaču i pravi muškarci

13.9.2017
Volim ljuto - 1

Iza tebe su 4 papričice, stiže peta. Znaš da si tek na pola puta, a jezik i grlo već gore. Pogledaš ostale, ljudi već odustaju. Misliš u sebi da se dobro držiš i obrišeš znoj s čela, ali onda ugledaš onu curu koja je upravo pojela Habanero kao da je smoki...

Slast & Mast: Novo odredište za sve ljubitelje najsočnijeg mesa

12.9.2017
Slast & Mast - 4

Slast & Mast novi je brend mesnih delikatesa koji nudi meso i suhomesnate proizvode napravljene tradicionalnim načinom te prezentirane u modernom ruhu.

(Ne)očekivana istina: Zagrebački hamburger nakon kojeg ćete se osjećati poletno

12.9.2017
Burger

"Seitan se često opisuje kao alternativa mesu, tako da ako tražite obrok bogat bjelančevinama, sa seitan burgerom ne možete pogriješiti, otkriva g. Sven Žnidarić iz Green Pointa.

Toto's: Najbolji hamburger u Splitu jede se na Matejuški

11.9.2017
Toto burger bar - 3

Hrskava panceta i jaje sastojci su najpopularnijeg splitskog burgera, a u vještinu kuhara iz Toto's Burger Bara možete se uvjeriti i na Zagreb Burger Festivalu koji počinje u četvrtak

Zagrebački bar u kojem se osjećate kao da ste u New Yorku

8.9.2017
50 A Burger & Champagne Bar

Nakon uspjeha na Hvaru 50 burger & champagne bar otvorio se i u Zagrebu, a u svojoj ponudi osim šampanjaca imaju i ponajbolje hrvatske pjenušce

Mason burger: Hit-jelo od 3 tjedna stare junetine zbog kojeg ljudi odlaze u Pulu

8.9.2017
Mason burger and stuff

Pljeskavica Mason burgera sadrži meso koje je 3 tjedna odležalo u suhoj komori, a zbog fermentacije dobilo je specifičan okus. Posluženo je u brioš pecivu čiji je recept – tajna.