Odlazak u spa centar obično koristi vašem duševnom miru i idealna je stvar za punjenje baterija. No, jedan spa centar u američkom gradu Santa Fe uslugu je odlučio podići na višu razinu, uključivši u odmor i igranje sa štencima!

Sunrise Spring Spa Resort nudi mnogo više od masaže i njega kože, zahvaljujući novim uslugama koje uključuju igranje sa psima. Naravno, uz štence tu su i odrasli psi, pa svi koji vole najbolje četveronožne prijatelje i spa odmor, ovdje će pronaći idealnu vrstu relaksacije.

Program je pokrenut u suradnji s udrugom "Assitance Dogs of the West“ koja trenira pse za posebne namjene. Gosti će moći sudjelovati u procesu stvaranja "fizički, mentalno i emocionalno uravnoteženog štenca“ koji može postati životinja za posebne namjene (pas vodič i slično). Naime, smatra se kako rana iskustva štenaca imaju trajni utjecaj na životinje i posebna su bitna za pse koji se pripremaju za važne uloge.

Kad je o starijim psima riječ, gosti će provoditi vrijeme s onima koji su na obuci. Naučiti će najbolji način za komunikaciju sa psima, te kako steći povjerenje i izgraditi odnos na najbolji mogući način.

Srećom po ljubitelje životinje, u ovom centru se nalaze i posebne, „svilaste“ kokoši.No, ako ipak, toliko i niste ludi za životinjama, ovdje vas spremno čekaju joga, meditacija, vrtlarstvo i još mnogo toga, a ako planirate u te krajeve, ponudu provjerite na sljedećem linku.

Protiv nadutosti, prehlade i debljanja: 10 začina koje bismo trebali jesti svaki dan Kurkuma Začini Kopar +1 Đumbir

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju