Karamelizirani kikiriki, 24–karatni zlatni prah, tamna čokolada, Hennesey konjak, vruća čokolada, mliječna krema i slankasta karamela. I na sve to još dodajte zlatom optočenu jestivu krunu od čokolade.

Ovaj sladoled se poslužuje u skupocjenoj kristalnoj zdjeli koju gosti dobivaju na poklon, kao i bocu Dom Perignona iz 2003.


Sladoled je napravljen u luksuznom hotelu Langham u Chicagu gdje noćenje košta 500 dolara, tako da si gosti hotela ovaj luksuz najčešće bez problema mogu priuštiti. S obzirom da ovaj hotel često posjećuju Lady Gaga i Steven Spielberg, možda su upravo oni koji odluče ostaviti više od prosječne hrvatske plaće samo za jedan sladoled.


U svakom slučaju, bilo bi dobroda nam nekako jave kakvog je okusa, jer mi smrtnici gotovo sigurno nikad nećemo probati ovako nešto. Ili imate neke druge planove?

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju