Karamelizirani kikiriki, 24–karatni zlatni prah, tamna čokolada, Hennesey konjak, vruća čokolada, mliječna krema i slankasta karamela. I na sve to još dodajte zlatom optočenu jestivu krunu od čokolade.
Ovaj sladoled se poslužuje u skupocjenoj kristalnoj zdjeli koju gosti dobivaju na poklon, kao i bocu Dom Perignona iz 2003.
Sladoled je napravljen u luksuznom hotelu Langham u Chicagu gdje noćenje košta 500 dolara, tako da si gosti hotela ovaj luksuz najčešće bez problema mogu priuštiti. S obzirom da ovaj hotel često posjećuju Lady Gaga i Steven Spielberg, možda su upravo oni koji odluče ostaviti više od prosječne hrvatske plaće samo za jedan sladoled.
U svakom slučaju, bilo bi dobroda nam nekako jave kakvog je okusa, jer mi smrtnici gotovo sigurno nikad nećemo probati ovako nešto. Ili imate neke druge planove?