Započnete li ljeto na pravi način, zasigurno će vam cijelo biti nezaboravno. Nadamo se da će se od lipnja vrijeme početi pretvarati u pravo ljetno, pa da nove pustolovine možemo potražiti na obali, sa sladoledom i uz more. Za takav smo scenarij pronašli odličnu ponudu za zabavan početak godine u Biogradu na Moru.

Grad u kojem nikome nikad nije dosadno

Pregršt sportskih i zabavnih sadržaja: skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Velik izbor šljunčanih i pješčanih plaža s brojnim zabavnim sadržajima, borove šume, ali i odlična mjesta za sunčanje te otočići u Pašmanskom kanalu koji nude osamu. Blizina nacionalnih parkova i mnogih zanimljivih mjesta. Sve to dobivate posjetite li Biograd na Moru.

Jeste li ikad spavali u ovakvom „selu“?

Na području od 17 000 m2, u Biogradu na Moru smjestilo se mediteransko selo San Antonio. Smještaj u osvijetljenim sobama kraj kamenih bungalova, u blizini restorana s finom internacionalnom kuhinjom i pool bara, upotpunit će činjenica da je u ponudu koju smo pronašli uključen i polupansion. Brinuti morate jedino o tome kako se opustiti u večernjim satima na terasi, kada odspavati i možda odabrati jedan od brojnih načina kako se kroz dan zabaviti. No, uz dodatak koji smo pronašli, ni to ne bi trebao biti prevelik problem.

Odjurite u posebne galaksije pune adrenalina

Sigurno ste čuli za najzabavniji park u Hrvatskoj koji se nalazi baš u Biogradu na Moru. Tematsko-zabavni Fun Park Biograd nudi veoma povoljne ulaznice za one koji žele da ljeto počne čim prije. Ponuda za neograničenu vožnju za 119 kuna savršeno se uklapa u boravak u Mediteranskom selu San Antonio. Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad tri su tematske cjeline u kojima možete odabrati svoju pustolovinu, a osim ludih vožnji zabavljat će vas i mađioničari, žongleri, cirkusanti itd. Morsko, kopneno ili svemirsko putovanje, putovanje kroz Kuću straha ili svijetom bez gravitacije… Nema čega nema.

Za ove povoljne ponude morate požuriti i imati na umu da se ponuda za smještaj može iskoristiti od 1. do 22. 6., a kupon za vrtlog zabave do 9. 6. Ponuda za smještaj odnosi se na 2 osobe te možete birati između 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju