Na TripAdvisorovom popisu najboljih obiteljskih hotela u Europi na 15. mjestu našao se rovinjski Amarin u kojem gosti s djecom ne moraju brinuti o tome kako će njihovi mališani provesti slobodno vrijeme. Sadržaja za najmlađe ima napretek.

Na prvom mjestu je Maxx Royal Kemer Resort u Turskoj, slijedi Cavallino Bianco Family Spa Grand u Italiji, a na trećem mjestu je turski Otium Hotel Life.

Amarin se nalazi na poluotoku nedaleko Rovinja, okružen mediteranskim vrtovima i ima 280 soba. Raznovrsni sadržaji i igrališta, atraktivan kompleks bazena, wellness i spa, restorani i snack barovi, igraonice i pomno osmišljeni programi Amarin Kids Kluba čine ovaj hotel privlačnim izborom za obitelji s djecom.

U hotel koji izgleda poput velikog igrališta za djecu uloženo je čak 300 milijuna kuna, a sudeći prema reakcijama gostiju, novac je dobro uložen. Zgrada hotela osmišljena je tako da odaje vizualni dojam kao da se pomiče dok se oko nje šeta, a razlog tome je ideja iza projekta kojem je glavna uloga pobuditi velike i male istraživače.

Dok klinci provode vrijeme na brojnim igralištima ili u igraonicama, odrasli mogu iskoristiti vrijeme za opuštanje u jednoj od najvećih Maistrinih wellness i spa zona.

Remek-jelo koje je Denija Srdoča lansiralo u Michelinove zvijezde Deni Srdoč - 19 Deni Srdoč - 18 Deni Srdoč - 17 +16 Deni Srdoč - 16

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju