Cvjetni trg dobio je novo mjesto okupljanja ljubitelja gastronomske i ugostiteljske ponude uz novootvoreni "My Way" bar i restoran na čak tri etaže. Dio inspiracije pronađen je u venecijanskom "Harry's baru", bečkom restoranu "Zum Schwarzen Kameel" te u "Buffetu da Pepiju" iz Trsta.

Obitelj Horvatinčić s 40 godina iskustva u ugostiteljstvu predstavila je potpuno novi koncept usluge prema svakom gostu uz pet strofa najpoznatije pjesme "My Way" legendarnog Franka Sinatre.

Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi i Vergnano kava (s udjelom od 80 i 100 posto kave Arabica), a u restoranu se nude i ostali bestseleri internacionalne kuhinje.

U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su čušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistro svakodnevno je otvoren od 7 do 24, a restoran poslužuje od 12 do 24, dok je nedjeljom zatvoren.

Ovdje se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje "ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo.

U fotogaleriji pogledajte ponudu novog zagrebačkog restorana i bara "My Way".

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju