Sarma i faširanci: Novi restoran s domaćom kuhinjom na 3 etaže u centru Zagreba
Podijeli
Treći kat bara i restorana My Way
Foto: PR
Rižoto na mornarski, rižoto s povrćem, krpice sa zeljem i teleći polpet krok my way
Foto: PR
Lemon tart, creme de la creme, čokoladna torta i bakina pita
Foto: PR
Bar My Way
Foto: PR
Otvoreni sendviči od ukusnih sastojaka
Foto: PR
My Way ima svakodnevnu ponudu mesnih jela
Foto: PR
U ponudi su i jela od ribe
Foto: PR
Carpaccio hobotnica, carpaccio goveđa pisanica, burratina na džemu od rajčice i hobotnica s grilla na salati
Foto: PR
Teleća koljenica, bečki odrezak, teleća jetrica na venecijanski i domaća pileća krilca
Foto: PR
Velik izbor sireva
Foto: PR
Proljetne rolice, cannelloni sa svježim špinatom, tagliatele s neretvanskim kozicama, gratinirani tagliolini
Foto: PR
Restoran i bar My Way - 9
Foto: PR
Voćna fantazija, slani čokoladni tart, paprena vanilija i zebra čoko bombastic
Foto: PR
Teleće pečenje s krumpirom
Foto: PR
Tortica od buče, vege kokos, mille feuille bianco i nero
Foto: PR
Domaći prhki keksići
Foto: PR
Tre colore sirko frangipane kruška mrkvica bez glutena
Foto: PR
Sarma kelj s faširancima punjena paprika grah s kobasicom
Foto: PR
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
3
+
3
+
3
Posebno iskustvo
Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno
+
8
+
8
+
8
Kamo na ručak
Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou
1
/
18