Sarma i faširanci: Novi restoran s domaćom kuhinjom na 3 etaže u centru Zagreba

Podijeli
  • Treći kat bara i restorana My Way Foto: PR
  • Rižoto na mornarski, rižoto s povrćem, krpice sa zeljem i teleći polpet krok my way Foto: PR
  • Lemon tart, creme de la creme, čokoladna torta i bakina pita Foto: PR
  • Bar My Way Foto: PR
  • Otvoreni sendviči od ukusnih sastojaka Foto: PR
  • My Way ima svakodnevnu ponudu mesnih jela Foto: PR
  • U ponudi su i jela od ribe Foto: PR
  • Carpaccio hobotnica, carpaccio goveđa pisanica, burratina na džemu od rajčice i hobotnica s grilla na salati Foto: PR
  • Teleća koljenica, bečki odrezak, teleća jetrica na venecijanski i domaća pileća krilca Foto: PR
  • Velik izbor sireva Foto: PR
  • Proljetne rolice, cannelloni sa svježim špinatom, tagliatele s neretvanskim kozicama, gratinirani tagliolini Foto: PR
  • Restoran i bar My Way - 9 Foto: PR
  • Voćna fantazija, slani čokoladni tart, paprena vanilija i zebra čoko bombastic Foto: PR
  • Teleće pečenje s krumpirom Foto: PR
  • Tortica od buče, vege kokos, mille feuille bianco i nero Foto: PR
  • Domaći prhki keksići Foto: PR
  • Tre colore sirko frangipane kruška mrkvica bez glutena Foto: PR
  • Sarma kelj s faširancima punjena paprika grah s kobasicom Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

    + 11 + 11 + 11

    Harry's Piccolo

    Uskoro u Istri: Jedan restoran i tri vrhunska chefa koja će promijeniti gastronomsku sliku Poreča

    + 4 + 4 + 4

    Jinglingz festival

    Advent koji neće opustošiti vaš džep: Kušajte Zege Cheese Steak, germknedle od 6 eura i najveća kobasica Adventa i - buncek u krafni

1/18

close