Sarma i faširanci: Novi restoran s domaćom kuhinjom na 3 etaže u centru Zagreba

Podijeli
  • Treći kat bara i restorana My Way Foto: PR
  • Rižoto na mornarski, rižoto s povrćem, krpice sa zeljem i teleći polpet krok my way Foto: PR
  • Lemon tart, creme de la creme, čokoladna torta i bakina pita Foto: PR
  • Bar My Way Foto: PR
  • Otvoreni sendviči od ukusnih sastojaka Foto: PR
  • My Way ima svakodnevnu ponudu mesnih jela Foto: PR
  • U ponudi su i jela od ribe Foto: PR
  • Carpaccio hobotnica, carpaccio goveđa pisanica, burratina na džemu od rajčice i hobotnica s grilla na salati Foto: PR
  • Teleća koljenica, bečki odrezak, teleća jetrica na venecijanski i domaća pileća krilca Foto: PR
  • Velik izbor sireva Foto: PR
  • Proljetne rolice, cannelloni sa svježim špinatom, tagliatele s neretvanskim kozicama, gratinirani tagliolini Foto: PR
  • Restoran i bar My Way - 9 Foto: PR
  • Voćna fantazija, slani čokoladni tart, paprena vanilija i zebra čoko bombastic Foto: PR
  • Teleće pečenje s krumpirom Foto: PR
  • Tortica od buče, vege kokos, mille feuille bianco i nero Foto: PR
  • Domaći prhki keksići Foto: PR
  • Tre colore sirko frangipane kruška mrkvica bez glutena Foto: PR
  • Sarma kelj s faširancima punjena paprika grah s kobasicom Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/18

close