Ostavljanje psa na čuvanje kad idete na odmor zna biti popriličan stres. Danima nakon toga mislite je li sa psom sve u redu i pitate se kako će se priviknuti na novo okruženje. S druge strane, sa sobom ih nije lako voditi zbog brojnih ograničenja, no jedna nova agencija odlučila je okrenuti ploču, te priuštiti nezaboravnu avanturu i odmor i vama i vašem četveronožnom pratitelju!

Happy Tails Canine Adventure Tours osnovao je David Blank, profesionalni trener pasa, ali i čovjek koji je već 27 godina vodič na avanturističkim putovanjima. Logično, spojio je jedno s drugim, pa danas organizira izlete koji omogućavaju vlasnicima da povedu pse na odmor.

Pas - 1 Pas - 1 (Foto: Getty Images)

Trenutačno, agenciju nudi osmodnevnu turu prilikom koje ćete posjetiti famozni Veliki kanjon, obići pet nacionalnih parkova u državi Utah te skoknuti do jugozapada zemlje. Sve to odradit ćete u društvu psa, a ako vam se ova tura ne sviđa – nije jedina koju imate na raspolaganju.

Na putu vas čekaju brojne aktivnosti – planinarenje, vožnja brodom te vožnja džipovima. Za sve to vrijeme, profesionalni vodiči, među kojima je i David, bit će vam na raspolaganju cijelim putem te se pobrinuti za vašu sigurnost i udobnost. Tko hoće, može se pridružiti i tečaju meditacije u Velikom kanjonu – što je vjerujemo također, posebno iskustvo.

Pas - 3 Pas - 3 (Foto: Getty Images)

„Proveo sam bolji dio svog života putujući svijetom i vodeći druge“ – izjavio je David. „Neke od najljepših uspomena su planinarenja i kampiranja s mojim psima, ali nažalost, često ih nisam mogao voditi sa sobom zbog raznih pravila, ograničenja i sličnog. Znam da postoje i drugi poput mene, pa sam tako odlučio pokrenuti ovu priču.“ – dodaje.

Sljedeća tura na koju se možete prijaviti bit će u 5. mjesecu, a ukoliko ste zainteresirani ili želite naučite više o samom projektu, bacite oko na službenu stranicu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju