Turistička agencija Contiki uvrstila je u svoju ponudu program po imenu "Europa u tjedan dana", koji uključuje organizirana putovanja iz Sjedinjenih Američkih Država za Stari Kontinent. Mladi ljudi od 18 do 35 godina imaju prilike bukirati put kod kojeg aviokarte stoje tek jedan američki dolar, odnosno oko 7 kuna.

Istanbul Odabrano Iduća tri mjeseca se isplati letjeti u Istanbul: Povoljne povratne aviokarte iz Zagreba

Ta cijena odnosi se na putovanja iz New Yorka, Chicaga, Washingtona i New Jerseyja do Londona koja su bukirana do 31. siječnja 2020. godine. Da biste dobili zrakoplovu kartu za smiješnu cijenu od samo jednog dolara, važno je bukirati organizirano putovanje za period od 13. travnja do 31. svibnja, ili od 1. rujna do 31. listopada 2020.

Na raspolaganju je primjerice osmodnevni program po Europi koji vodi kroz Amsterdam, Pariz, Köln, švicarske Alpe, a može se bukirati po cijeni od oko 947 eura, odnosno oko 7000 kuna. Cijena uključuje smještaj u svim državama koje se posjećuju, 10 obroka, razgledavanje turističkih atrakcija, ali i vodiča grupe do 45 osoba.

Stockholm - 3 Odabrano Povoljno na sjever: Povratne aviokarte iz Hrvatske za Švedsku već od 44 eura

Contiki nudi i druga europska putovanja s cijenom zrakoplovne karte od 1 dolara, a uključuje osmodnevni razgled Irske, devetodnevni razgled Portugala, 15-dnevni put od Londona do Rima, ili pak 13-dnevno istraživanje grčkih otoka. Preko Contikija možete i na osmodnevno jedrenje Turskom za oko 3500 kuna.

Kakvi se sva putovanja nude pogledajte na internetskim stranicama Contikija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju