Ako želite pobjeći od gradske vreve i užarenog asfalta, odmor u prirodi savršeno je rješenje. Otputujte na neko mirno i tiho mjesto u kojem ćete se maksimalno opustiti.

U Lijepoj Našoj na raspolaganju su vam brojne opcije – od čarobnih bisera uz prelijepo more do šumske idile. Poput ove kućice u srcu Gorskog kotara.

Ova novouređena vikendica prostire se na samo 30 četvornih metara u Skradu uz rijeku Dobru, ali ima sve što bi vam moglo zatrebati na odmoru.

Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 7 Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 7 (Foto: Airbnb)

Obuhvaća spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni smještaj tri osobe. Tu je i majušna, ali lijepo uređena kuhinja te kupaonica s tuš kabinom.

Istražite okolicu

Najljepši dio kuće svakako je terasa s koje puca prekrasan pogled na okolicu.

"Samo dva dana na ovom ljupkom mjestu dovoljno je za odmor. Zvuk ptica i rijeke u blizini, kao i pogled na šumu daje poseban pečat ovom mjestu," tvrde zadovoljni korisnici koji su ovu kućicu iznajmili preko internetske platforme Airbnb.

Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 2 Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 2 (Foto: Airbnb)

Skrad je maleni gradić u Primorsko-goranskoj županiji – izdiže se na 700 metara nadmorske visine u planinskom dijelu središnjeg dijela Gorskog kotara. Idealan je za pješačenje, bicikliranje i planinarenje. U njegovoj blizini nalazi se rezervat Vražji prolaz i Zeleni vir, kao i Nacionalni park Risnjak.

Nakon cjelodnevnog istraživanja prekrasne prirode, sjednite na terasu, pripremiti ukusan obrok i uživajte s voljenima u šumskom krajoliku. Ako budete imali sreće, možda načas ugledate i jelene.

Kod bajkovitog Ogulina: Drvena kuća na čudesnoj lokaciji idealna za dubinski odmor Drvena kuća Mur Mur kod Ogulina - 10 Drvena kuća Mur Mur kod Ogulina - 9 Drvena kuća Mur Mur kod Ogulina - 11 +9 Drvena kuća Mur Mur kod Ogulina - 13

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju