Šmitovo jezero ponos je ogulinskog kraja. Sastoji se od dva jezera – Malog i Velikog, a vodu dobiva iz rječice Rupećice.

Baš na izvoru te rijeke nalazi se novoizgrađena drvena kuća po imenu Mur Mur – pozicionirana je na oko 1000 kvadrata zemljišta okruženog šumom, uz jezero, jamu, stari mlin i mali slap.

Kuća na dvije etaže nalazi se u selu Ivanci kod Ogulina, obuhvaća tri spavaće sobe i dnevni boravak za maksimalni smještaj osam osoba, a raspolaže i s dobro opremljenom kuhinjom i kupaonicom.

Kuća Mur Mur u selu Ivanci kod Ogulina Kuća Mur Mur u selu Ivanci kod Ogulina (Foto: Airbnb.com)

Sve su sobe klimatizirane. Tijekom zime uključuje se podno grijanje, a poslužiti se možete i kaminom u dnevnom boravku.

Zabava u podrumu

Podrum kuće rezerviran je za dobru zabavu. Tu ćete naći kućnu kinodvoranu s projektorom za gledanje filmova, ali i prostor za igranje videoigara. Ako vam se ne da piljiti u platno, opustite se na šanku uz omiljeno piće, zapjevajte karaoke ili odigrajte partiju pikada.

Sportskim aktivnostima možete se baviti i na velikom dvorištu – zaigrati možete stolni tenis, nogomet, badminton ili pak skakati na ukopnom trampolinu.

Kućna kino dvorana nalazi se u podrumu kuće Kućna kino dvorana nalazi se u podrumu kuće (Foto: Airbnb.com)

Spa zona

U sklopu dvorišta nalazi se i natkriveni prostor za roštiljanje i druženje s prijateljima. Prijeđete li most koji vodi prema jezeru, pronaći ćete spa-zonu s jacuzzijem i saunom.

Drvena kuća Mur Mur nalazi se u neposrednoj blizini Ogulina, a iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 200 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Čist zrak i netaknuta priroda: Kuća s pogledom na divno jezero u Hercegovini Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 3 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 4 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 5 +5 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju