Planinska kuća Forest Hut u Gornjem Pribanju u Bosni i Hercegovini sjajno je mjesto za sve one koji žele pobjeći od užurbane svakodnevnice i stresa tijekom cijele godine.

Smještena je na izoliranom mjestu među borovima – dvadesetak minuta vožnje automobilom udaljena je od Sarajeva, pet minuta od Pala i 15-ak minuta od Jahorine.

Kuća se prostire na 66 četvorna metra, a obuhvaća ugodnu spavaću sobu za maksimalni smještaj dvije osobe te prostrani dnevni boravak s kaminom i TV-om ravnog ekrana i satelitskim programima.

Dnevna soba Dnevna soba (Foto: Airbnb)

Istražite okolicu na biciklu

Na raspolaganju vam je dobro opremljena kuhinja u kojoj možete pripremiti jela napravljena od lokalno uzgojenih namirnica te kupaonica s hidromasnažnom kadom i tušem.

Ako vam to vrijeme dozvoli, uživati možete na balkonu s prekrasnim pogledom na okolicu, kao i na terasi s vrtom gdje se nalazi vanjski jacuzzi. Imajte na umu da je on dostupan na zahtjev te se dodatno plaća.

U kućici je dostupna usluga i najma bicikla – savršeno je to prijevozno sredstvo za istraživanje okolice u toplijem dijelu godinu. Forest Hut iznajmljuje se preko Airbnb-a po cijeni od 66 eura za noćenje. Dio njenog šarma, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Čist zrak i netaknuta priroda: Kuća s pogledom na divno jezero u Hercegovini Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 3 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 4 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 5 +5 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju