Dvorac Stara Sušica zasigurno je među ljepšim planinarskim domovima u Hrvatskoj, ako ne i najljepši. Nalazi se u šumi Gorskog kotara, nedaleko od Ravne Gore na 800 metara nadmorske visine.

Dvorac je tijekom burne prošlosti mijenjao vlasnike, od grofa Lavala Nugeta do riječkih trgovaca Neuberger, a danas je u vlasništvu Grada Rijeke.

Planinarski dom ima 12 soba, kupaonice su zajedničke, a blagovaonica  može primiti 60 ljudi.

Otvoren je samo za grupe od 20 ljudi, kao što su primjerice tvrtke, udruge, klubovi i škole uz prethodnu najavu i dogovor. U dvorcu se može organizirati zimovanje, kao i proljetni praznici ili ljetovanje.

Za dječje grupe animatori osmišljavaju zabavne sadržaje poput plesa, glazbenih događanja, proslava rođendana, društvenih igara, karnevala i drugih aktivnosti, a kuharice pripremaju goranske specijalitete. U prostorima dvorca Stara Sušica organiziraju se i stolarska radionica te mala planinarska škola. 

Iznajmljuje se u soba u kraljevskoj palači! Cijena? Ako pitate, ne možete si je priuštiti Kraljevska palača u Jaipuru - 1 Kraljevska palača u Jaipuru - 4 Kraljevska palača u Jaipuru - 2 +0 Kraljevska palača u Jaipuru - 3