Infinity rooftop bazen u Petram Resort & Residences najduži je krovni beskonačni bazen u Hrvatskoj, ali i Europi.

Dugačak je impresivnih 105 metara, a nalazi se na najvišem katu toga luksuznog resorta na najzapadnijoj točki Hrvatske – u Savudriji.

"Naš infinity rooftop bazen pruža jedinstveno iskustvo kupanja sa zapanjujućim pogledom na Piranski zaljev i Dolomite", kaže nam Milica Marković iz Petram Resort & Residences.

Bazen je dubok 1,38 metara i širok oko osam metara. "Iz sigurnosnih razloga namijenjen je samo odraslim osobama", dodaje asistentica generalnog menadžera toga luksuznog resorta.

Petram Resort & Residences Petram Resort & Residences (Foto: Uz dopuštenje Petram Resort & Residences)

Samo za odrasle

Najmlađi posjetitelji kupati se mogu u Garden poolu te u zatvorenom u Petram Wellness & Spa.

Infinity rooftop bazen opremljen je sistemom za grijanje i grije se po potrebi, a dostupan je gostima tijekom cijele godine. U tom luksuznom sadržaju mogu uživati i odrasle osobe koje nisu gosti resorta, uz doplatu.

Najduži krovni beskonačni bazen na svijetu nalazi se pak na vrhu Marina Bay Sandsa u Singaporeu, a prostire se na 146 metara te izdiže 191 metar iznad zemlje.

Pogled iz bazena ostavlja bez daha Pogled iz bazena ostavlja bez daha (Foto: Uz dopuštenje Petram Resort & Residences)

Kako izgleda najveći europski krovni beskonačni bazen, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Za bogate i hrabre: Najviši bazen na svijetu u kojem plivate 200 metara iznad tla Aura Skypool Dubai - 6 Aura Skypool Dubai - 5 Aura Skypool Dubai - 4 +2 Aura Skypool Dubai - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju