Kupati se u bazenu hotela Marina Bay Sands je neponovljiv doživljaj. Ovaj bazen leži na tri zgrade od 56 katova koje su platformom dugom 340 metara spojene u jedan zapanjujući komadić osvježenja s pogledom na Singapore.

Bazen se proteže na 150 metara te se smatra jednim od najvećih turističkih atrakcija u ovom dijelu Azije. Ne čudi što svatko želi snimiti fotografiju za pamćenje, te je objaviti na svojem Instagram profilu. Dakako, ulaz nije dozvoljen svima već samo gostima hotela.

Najviši bazeni svijeta - 1 Zanimljivosti Najviši bazeni svijeta: 6 mjesta na kojima se mogu kupati samo oni koji ne pate od akrofobije

Marina Bay Sands hotel nalazi se u poslovnoj četvrti Singaporea, a noćenje košta oko 4000 kuna. To nije nerazumna cijena za najskuplji grad na svijetu s obzirom da soba u "običnom“ singapurskom hotelu od 4 zvjezdice stoji oko 900 kuna.

Bazen se nalazi na platformi ovih triju zgrada Bazen se nalazi na platformi ovih triju zgrada (Foto: Getty Images)

Bazen je otvoren od 6 sati ujutro do 21 sat navečer, a nakon check-outa ulaz više nije moguć. Osim kupanja na krovu svijeta, gosti mogu uživati u malim zalogajima, te bogatoj ponudi bezalkoholnih i alkoholnih pića. Kompleks hotela sam je po sebi remek-djelo i prepoznatljiv simbol Singapura, a stajao je vrtoglavih 8 milijardi dolara.

Na jadranskoj obali: Je li ovo najljepši prirodni bazen na svijetu? Prirodni bazen Grotta della Poesia u Italiji - 3 Grotta Della Poesia - 3 Grotta Della Poesia - 2 +2 Grotta Della Poesia - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju