Hoteli visoke kategorije oduvijek su znali s gostima, te su ih se trudili dočekati na pravi način. Tako ni ovaj hotel na dalekom Tajlandu, nije nikakva iznimka, a pogotovo što treba imati na umu kako je turizam itekako potresan pandemijom.

Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit, pokrenuo je program naziva „One Million Baht Club“, koji gostima omogućava ostanak u hotelu cijelu godinu, prilikom čega na raspolaganju imaju uslugu čišćenja, doručak, lagane obroke, predjelo, koktele, besplatno parking te korištenje dvorane za sastanke! Cijena? Prava sitnica – milijun tajlandskih bahta, ili prevedeno u našu valutu – nešto više od 200 tisuća kuna.

 

 

Naravno, uz ovo postoje još neke pogodnosti, poput 10 masaža u obližnjem SPA centru, 10 vožnji limuzinom Bangkokom, 10 noćenja u drugim Hyatt objektima, razni popusti i slično. Također, tu je i proslava rođendana, na koji možete zvati do 20 ljudi, te će vam biti organizirana zabava na krovu uz dva sata besplatnog pića.

No, ni tu nije kraj. Cijena je realno, niža, jer se 20 posto cijene gostima „vraća“ u obliku kredita za korištenje u hotelskim restoranima i barovima, tako da 50 tisuća kuna imate za trošenje u hotelu.

Iako 200 tisuća kuna zvuči puno, zapravo se radi o noćenju jeftinijem od 600 kuna. A s obzirom na sve nabrojano, sigurni smo kako će mnogi bogataši rado iskoristiti navedenu pogodnosti i 2021. provesti živeći u Bangkoku...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju