Brodski kontejneri nezaobilazan su dio međunarodne trgovine i prijevoza roba iz udaljenih destinacija poput Kine. No ove metalne monumentalne kutije mogu se iskoristiti i za stanovanje. Ili je to barem učinio Ryann iz Dovera u američkoj saveznoj državi Ohio.

Slika nije dostupna Putovanja Kućica za one koji žele iskusiti život u divljini, ali se ne žele previše udaljavati od civilizacije

On je brodski kontejner transformirao u simpatičnu mini kućicu u zelenilu koja je izolirana te udaljena od drugih ljudi u gradu.

Kućica ima spavaću sobu i minijaturnu dnevnu sobu s kaučem u kojoj može prespavati maksimalno četiri osobe. Unatoč skučenom prostoru na raspolaganju vam je kupaonica s kadom i tuš-kabinom te dobro opremljena kuhinja uređena s mnoštvom eklektičnih vintage komada.

Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 6 Putovanja Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine

Ispred kućice nalazi se terasa s prostorom za uživanje u miru i tišini, roštiljem na otvorenom, ali i jaccuzijem za totalno opuštanje.

Kontejner se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 970 kuna na noć. Što vam sve nudi ovaj prostor, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju