Kuća za odmor u Jadranovu na Crikveničkoj rivijeri izgleda poput mjesta za holivudske zvijezde. Okružena je zelenilom i pruža maksimalnu privatnost, a istovremeno nudi sve pogodnosti modernoga svijeta.

"Vrlo posebna kućica u kojoj ništa ne nedostaje i odmah se osjećate potpuno ugodno. Ako se spustite 110 stepenica od kuće nizbrdo, možete se kupati u moru.

Čisto opuštanje! Savršeno za one koji žele mir i ne žele se odreći udobnosti," samo je jedan od razdraganih komentara za ovu kuću na Airbnb-u preko koje se iznajmljuje.

Kuća za odmor u Jadranovom - 1 Kuća za odmor u Jadranovom - 1 (Foto: Airbnb.com)

Beskonačni bazen i hidromasažna kada

Kuća ima dvije etaže koje su povezane unutrašnjim stepenicama. Obuhvaća spavaću sobu i prostrani dnevni boravak s kaučem i francuskim ležajem za maksimalni smještaj četiri osobe.

Uključuje i dobro opremljenu kuhinju, blagovaonicu te dvije kupaonice, kao i hidromasažnu kadu.

Kuća za odmor u Jadranovom - 2 Kuća za odmor u Jadranovom - 2 (Foto: Airbnb.com)

U njezinom sklopu naći ćete i beskonačni bazen s pogledom na more koji je gostima na raspolaganju u periodu od 1. travnja do 15. listopada svake godine. Tu je i prostor za ležanje i uživanje, roštilj za pripremanje ukusne hrane, ali i privatni parking za dva osobna vozila.

Ovo mjesto je dobra baza i za otkrivanje prirodnih čuda Lijepe naše. Kada vam "dosadi" mir i tišina Jadranova, sjednite u auto i posjetite Nacionalni park Plitvička jezera, slapove Krke ili Risnjak.

Između Rijeke i Crikvenice: Kućica od 40 kvadrata za divan ljetni odmor Vikendica Gentle Breeze, Kraljevica - 4 Vikendica Gentle Breeze, Kraljevica - 2 Vikendica Gentle Breeze, Kraljevica - 3 +3 Vikendica Gentle Breeze, Kraljevica - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju