Čim temperature porastu u termometru, počnemo maštati o nekoj prekrasnoj morskoj destinaciji i kućici na osami u kojoj bismo se mogli dubinski odmoriti.

Vikendica Gentle Breeze u Kraljevici u Primorsko-goranskoj županiji jedno je od takvih mjesta. Prostire se na oko 40 kvadrata uz more u neposrednoj blizini plaže Uvala Scott te svega nekoliko koraka udaljena od plaže Javorišća.

Kućica za dvoje u Kraljevici Kućica za dvoje u Kraljevici (Foto: Airbnb.com)

Klimatizirana vikendica obuhvaća jednu spavaću sobu za maksimalni boravak dvije osobe. Uključuje dnevni boravak, dobro opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i manju kupaonicu s tušem.

Povedite i kućnog ljubimca

U sklopu kuće nalazi se divan mediteranski vrt i terasa s blagovaonicom na kojoj možete pripremati ukusna ljetna jela i uživati u društvu voljene osobe.

U blizini plaže i mora U blizini plaže i mora (Foto: Airbnb.com)

Kućica se iznajmljuje preko internetske stranice Airbnb po cijeni od 135 eura na noć, a za doplatu od 13 eura po danu možete sa sobom povesti i kućnog ljubimca.

Kako izgleda kućica na laganom povjetarcu u Kraljevici, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

30 kvadrata je dovoljno za sreću: Kućica u srcu Gorskog kotara koja osvaja na prvi pogled Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 5 Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 6 Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 7 +3 Vikendica u Skradu od 30 kvadrata - 4

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju