Villa Fotografica je prekrasna istarska stancija koja se prostire na oko 3000 četvornih metara u Eržišću u blizini Labina. Datira iz 1906. godine, a u potpunosti je adaptirana te uređena u skladu sa svojim imenom. Naime, ovo je prava meka za ljubitelje fotografije i fotografiranja.

Vlasnici imanja su profesionalni fotografi koji se tim poslom bave već 25 godina, pa ne čudi što su svaki detalj podredili ljepoti umjetničkog izražavanja kroz fotografiju.

Slika nije dostupna Putovanja Par koraka od mora: Kućica u skrivenoj uvali na Braču za one koji ne vole buku i gužvu

Ovdje ćete pronaći vrijedne fotografske aparate i pripadajuću opremu od početka stoljeća naovamo, originalne fotografije velikih fotografskih majstora poput Ansela Adamsa, ali i pravi fotografski studio u kojem gosti mogu snimati željene detalje u profesionalnom okruženju.

Villa ima tri kata, a obuhvaća šest spavaćih soba za maksimalno 14 osoba koje su nazvane prema fotografskim pojmovima – Black and White, Americana, Color, Retro, Travel i Vintage.

Na raspolaganju vam je i dnevni boravak, dvije kuhinje, osam kupaonica, ali i wellness centar s jacuzzijem, finskom saunom i fitness dvoranom. Uživati možete i na prostranoj terasi s velikim bazenom, roštiljem i s privatnom caffe barom.

Slika nije dostupna Putovanja Samo 10 metara od plaže: Kamena kuća u uvalici na Visu za odmor iz snova

Ova istarska stancija je idealna za ljubitelje fotografije, ali i sve one koji žele uživati u komadiću raja usred prekrasne prirode. Ovdje ćete imati i potpuni mir i tišinu jer se prvi susjed nalazi na udaljenosti od jednog kilometra.

Villa Fotografica se iznajmljuje po cijeni od oko 2300 do 4600 kuna po danu ovisno o dobu godine u kojem želite odsjesti. Što sve nudi otkrijte u fotogaleriji i na njihovim službenim stranicama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju