Villa Fotografica je prekrasna istarska stancija koja se prostire na oko 3000 četvornih metara u Eržišću u blizini Labina. Datira iz 1906. godine, a u potpunosti je adaptirana te uređena u skladu sa svojim imenom. Naime, ovo je prava meka za ljubitelje fotografije i fotografiranja.

Vlasnici imanja su profesionalni fotografi koji se tim poslom bave već 25 godina, pa ne čudi što su svaki detalj podredili ljepoti umjetničkog izražavanja kroz fotografiju.

Kućica Trovna na Braču - 9 Putovanja Par koraka od mora: Kućica u skrivenoj uvali na Braču za one koji ne vole buku i gužvu

Ovdje ćete pronaći vrijedne fotografske aparate i pripadajuću opremu od početka stoljeća naovamo, originalne fotografije velikih fotografskih majstora poput Ansela Adamsa, ali i pravi fotografski studio u kojem gosti mogu snimati željene detalje u profesionalnom okruženju.

Unutrašnje uređenje spoj je vintage motiva i modernih elemenata Unutrašnje uređenje spoj je vintage motiva i modernih elemenata (Foto: Villa Fotografica)

Villa ima tri kata, a obuhvaća šest spavaćih soba za maksimalno 14 osoba koje su nazvane prema fotografskim pojmovima – Black and White, Americana, Color, Retro, Travel i Vintage.

Na raspolaganju vam je i dnevni boravak, dvije kuhinje, osam kupaonica, ali i wellness centar s jacuzzijem, finskom saunom i fitness dvoranom. Uživati možete i na prostranoj terasi s velikim bazenom, roštiljem i s privatnom caffe barom.

Kuća Piko na otoku Visu - 7 Putovanja Samo 10 metara od plaže: Kamena kuća u uvalici na Visu za odmor iz snova

Ova istarska stancija je idealna za ljubitelje fotografije, ali i sve one koji žele uživati u komadiću raja usred prekrasne prirode. Ovdje ćete imati i potpuni mir i tišinu jer se prvi susjed nalazi na udaljenosti od jednog kilometra.

Villa Fotografica se iznajmljuje po cijeni od oko 2300 do 4600 kuna po danu ovisno o dobu godine u kojem želite odsjesti. Što sve nudi otkrijte u fotogaleriji i na njihovim službenim stranicama.

Na raspolaganju vam je i veliki bazen Na raspolaganju vam je i veliki bazen (Foto: Villa Fotografica)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju