U skrivenoj uvali te na prekrasnom otoku Braču smjestila se idilična kućica za odmor Trovna. Okružena prekrasnom prirodom, mirom i tišinom ova kućica predstavlja savršeno mjesto za bijeg od stresne svakodnevnice i dubinski odmor.

Trovna je bivša ribarska kućica koja se nalazi na izoliranom mjestu – otprilike 10 kilometara udaljena od Pučišća. Obuhvaća dvije spavaće sobe s četiri kreveta za maksimalno pet osoba, kuhinju s manjom blagovaonicom te kupaonicu. Tu su dobrodošli i kućni ljubimci.

Slika nije dostupna Putovanja Samo 10 metara od plaže: Kamena kuća u uvalici na Visu za odmor iz snova

Na raspolaganju vam je i udobna terasa sa stolovima i klupama koji su napravljeni od prirodnih materijala, a s koje puca čaroban pogled na okolicu. Uživati možete i u malom vrtu u sklopu kuće, te se poslužiti roštiljem za pripremu jednostavnih i vrlo ukusnih obroka.

Plaža se, pak, nalazi samo nekoliko koraka od kuće. S obzirom da nema susjeda u okolici, mjesto je idealno i za nudiste.

Slika nije dostupna Putovanja Uz prekrasno jezero: Kućica s privatnom plažom u susjedstvu za idiličan ljetni odmor

Kućica Trovna se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1300 kuna za noć u ljetnim mjesecima, a cijene su povoljnije i do 40 posto u proljeće ili jesen. Dio onoga što se tu nudi, istražite u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju