Već dobro znan njihov Aquapark dobio je nekoliko noviteta koji su nas oduševili. Od novog imena Martilandia, preslatke maskote Marti koji je uvijek spreman za fotku ili dvije do uzbudljivih tobogana koje smo morali isprobati. Za jedan nam se od samog pogleda sledila krv u žilama, a i njegovo ime nam nije pružilo utjehu.

Kamikaza je novi tobogan u Aquaparku Terma Sveti Martin koji će vam oduzeti dah i natjerati vas da čvrsto zatvorite oči, a spust na njemu traje svega dvije sekunde. Strmiji od njegovog prethodnika prava je adrenalinska bomba koju ćete osjećati još dugo nakon spusta.

Bijelo-zeleni tobogan naziva spin bowl također je uzbudljiv, ali podnijet će ga i oni slabijeg srca. Iz mračnog tunela zavrtjet će vas poput lijevka, pa usporeno vratiti u vijugavi tobogan koji će vas pri dnu opet ubrzati. Ovaj rijetko viđen tobogan u kontinentalnim toplicama najviše nas je oduševio.

Zabavan i isto toliko uzbudljiv je i klasičan otvoreni plavi vijugavi tobogan, kako kaže direktor LifeClass Termi Sveti Martin Igor Nekić, prvi izbor roditelja. No, ne treba ga podcjenjivati, vožnja njime je duža, ali i dinamičnija. Sporija na početku, ali s iznenađujućim ubrzanjem na kraju.

Osim novih tobogana vrhunske talijanske kvalitete, novi je i vodeni park za djecu s raznim prskalicama i malim toboganima te tendom na jednom dijelu ispod koje se mališani mogu bezbrižno brčkati zaklonjeni od sunca.

Pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila ove godine očekuje vas sve do rujna.

Više informacija o cijeni dnevnih karata za ovaj centar vodene zabave potražite na www.termesvetimartin.com.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju