Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u zdravoj sjeni i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada. Sve to, već od petka 10. lipnja pa sve do početka rujna.

Aquapark s velikim vodenim površinama, gusarski brod, odbojka na pijesku, brojni whirpooli, aquabar i ostale vodene atrakcije samo su dio ljetnog kupališta, a svi ljubitelji opuštanja i mogu isprobati i masažu ispod baldahina već od 75 kuna.



Ako ogladnite, nemojte brinuti - tu je nekoliko gastro punktova koji nude razna jela, a novost je i samoposlužna traka u restoranu Pool Lounge koja donosi ukusna, lokalna jela po pristupačnim cijenama. Ako poželite osjetiti novi slogan toplica koji glasi 'Svijet zdravih užitaka' prošećite do Hotela Spa Golfer koji u ponudi ima i bogatu ponudu zdravih smoothija i healthy snacka.

Novost u ponudi su i atraktivni adrenalinski sadržaji koje Terme Sveti Martin donose u suradnji s Accredo Centrom iz Zasadbrega, a među tim sadržajima valja svakako izdvojiti i Zip-line koji će s dužinom od gotovo 200 metara biti pravi hit među posjetiteljima. Od adrenalinskih atrakcija tu su i izleti quadovima, vožnje bergovima kao i battle archery.



Za sve ljubitelje bicikliranja tu je i odlična biciklistička ponuda koja se sastoji od bogate ponude bicikala za najam, servisne stanice, praonice bicikla, vlastite GPS navigacije s ucrtanim točkama od interesa (POI) te brojne druge sadržaje koji će vam biti od koristi ako na Aquapark dolazite biciklom.

Cjenik ulaznica za ljetne bazene:

Cjelodnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 57kn
Cjelodnevna (odrasli) vikend-praznici: 67kn
Cjelodnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) ponedjeljak-petak: 40kn
Cjelodnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) vikend-praznici: 57kn
Poludnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 47kn
Poludnevna (odrasli) vikend-praznici: 57kn
Poludnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) ponedjeljak-petak: 30kn
Poludnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) vikend-praznici: 47kn
Obiteljska cjelodnevna ulaznica 2+1 / ponedjeljak-petak: 146 kn
Obiteljska cjelodnevna ulaznica 2+1 / ponedjeljak-petak: 176 kn
Kupanje+ručak / ponedjeljak-petak: 110 kn
Kupanje+ručak / vikend-praznici: 120 kn

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com
Telefon: 040 371 113
Radno vrijeme: svaki dan od 8.00 do 20.00 sati

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju